Племето на Прабългари изчезна от „Игри на волята: България“. То

...
Племето на Прабългари изчезна от „Игри на волята: България“. То
Коментари Харесай

Прабългарите бяха погълнати от Траките и Славяните в Игри на волята

Племето на Прабългари изчезна от „ Игри на волята: България “. То беше най-малобройното племе и това беше повода да бъдат погълнати от другите две племена.

Битката за територия се организира единствено сред Траки и Славяни, като с изключение на за ключа от резиденцията те се бореха и кое племе първо да избира войник от Прабългари.

„ Не е прелестно да те избират като артикул на пазара “, заключи Роберта. Племената стартираха от плажа и трябваше да плуват до понтон, там трябваше да развържат топка и да се върнат с нея на брега.

На брега трябваше да я вкарат в коша и чак по-късно можеше да започва идващият участник. Славяни се оправиха по-бързо с шестте топки и заслужиха правото да са в лукса и да избират първи, а Траки ще са в рибарската хижа през тази седмица.

Първият избор на Славяни беше Роберта, тъй като съгласно племето те имат потребност от жена и то мощна такава. Траки от своя страна взеха Пламен, тъй като считат, че той с изключение на мощен е и интелигентен и има доста мощни качества.

Вторият избор на Славяни беше Стоян. Те обявиха, че той е посочил положителни умения, а и не желаят „ изгнили ябълки “, какъвто считат, че е Юлиян. Вторият избор на Траки беше най-труден, тъй като племето се чудеше сред Венцислава и Юлиян.

Венци е с контузена ръка и това беше главния претекст да не изберат нея, а в Юлиян. Повечето виждат в негово лице с изключение на мощен състезател и огромен манипулатор и стратег, който може да настрои племето.

В последна сметка Траки се стопираха на Юлиян, като най-яростен съперник на решението е Александър. Дали усеща опасност за трона си и дали Юлиян няма да го измести, ще разберем в идващите дни.

Венцислава не беше определена от нито едно племе. „ Яд ме е, че си потеглям без борба “, показа военната.

Каква ще бъде нейната орис и ще се завърне ли в предаването, ще разберем на следващия ден вечер от 21:00 часа по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР