Племето на Амазонките изчезна от картата на “Игри на волята

...
Племето на Амазонките изчезна от картата на “Игри на волята
Коментари Харесай

Племето на Амазонките остава в историята на „Игри на волята“ 5

Племето на Амазонките изчезна от картата на “Игри на волята ” 5. Мария Оряшкова, Момичил Василев и Михаил Кръстев към този момент са част от Старейшините, а Теодора Мудева и Теодора Маринова се причислиха към Гладиаторите. Амазонките бяха първото напълно женско племе в “Игри на волята ” до пленяването на Пеньо Гатевски - Гатьо, Момчил Василев и Цветелин Гешов.

Победата в най-важната териториална борба сграбчиха Старейшините. Те съумяха да създадат необикновен поврат откакто изоставаха съвсем от самото начало. Това даде право на капитана Мартин Николов - Елвиса да избира първи. Гладиаторите останаха втори, а подозренията за бойкот от страна на Радостин Кръстев се оказаха неоснователни. Футболният арбитър Крум Апостолов, капитанът на алените, обаче не оцени отдадеността на плувеца и остави брат му Михаил Кръстев при Старейшините. Второто място на Гладиаторите обаче ги изпрати на Дивата река.
 NOVA
Утре вечер една против друга на Арената ще излязат бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по гимнастика Никол Дунев. В прочувствена борба пред очите на най-близките им - дъщерята на Виолета - Денислава и бащата на Никол - Краси, те ще се борят за последния билет за рисковото риалити.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ във вторник, 17 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР