Playboy прекрати договора си с бившата порнозвезда Миа Халифа заради

...
Playboy прекрати договора си с бившата порнозвезда Миа Халифа заради
Коментари Харесай

Известна порно актриса загуби работата си в Playboy заради подкрепа за Хамас

Playboy приключи контракта си с някогашната порнозвезда Миа Халифа поради поддръжката й за Хамас. Момичето оправда дейностите на екстремистите и ги назова борци за независимост. 

„ Миа направи отвратителни и неприятни мнения в поддръжка на офанзивата на Хамас против Израел и убийството на почтени мъже, дами и деца. Ние в Playboy насърчаваме свободата на изложение, само че имаме политика на нулева приемливост към речта на омразата. Очакваме Миа да разбере че нейните думи и дейности имат последици “, споделиха от компанията.

Потребителите бяха предизвестени, че Playboy приключва бизнес връзките си с Миа Халифа. Всички предходни изявления с нея също са изчезнали, съобщава DailyMail.

Самата някогашна порно актриса в бележката си нарече бойците на Хамас „ борци за независимост “.

„ Ако можете да погледнете обстановката в Палестина и да не бъдете на страната на палестинците, тогава сте на неверната страна на апартейда и историята ще покаже това с времето “, туитна тя. Тя също по този начин даде препоръки на бойците по какъв начин вярно да снимат своите видеоклипове с принуждение.

„ Може ли някой да каже на борците за независимост в Палестина да извърнат телефоните си и да снимат хоризонтални видеоклипове “, написа тя.

Публикациите на Халифа не останаха незабелязани от различен неин шеф - Red Light Holland, който създава и популяризира " вълшебни гъби ". 

„ Това е толкоз ужасяващ туит, Миа. Считай се за неотложно уволнена. Просто отвратителна. Моля, развивай се и стани по-добър човек. Фактът, че одобряваш гибел, обезчестяване, побоища и взимане на заложници, е в действителност непоносим. Няма думи, които да обяснят незнанието ти. “ – написа шефът на компанията Тод Шапиро в Twitter, отговаряйки на един от нейните туитове нагоре.

Халифа реагира на обстоятелството, че е изгубила контакти с обява, в която нямаше и намек за разкайване.

„ Бих споделила, че поддръжката за Палестина ми коства бизнес благоприятни условия, само че съм по-ядосана на себе си, че не ревизирах дали не върша бизнес с ционисти. Моя неточност “, написа тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР