Плаващият магазин на Apple представлява сферичен купол, съставен от 114

...
Плаващият магазин на Apple представлява сферичен купол, съставен от 114
Коментари Харесай

Apple отваря плаващ магазин в Сингапур


Плаващият магазин на Apple съставлява кълбовиден купол, формиран от 114 части стъкло
(снимка: Apple)

Apple ще отвори първия си магазин във вода единствено след няколко дни – в четвъртък, 10 септември, в Сингапур. Плаващият магазин се намира на брега на Марина Бей, покрай хотел и казино Марина Бей Сандс.

Желаещите да посетят магазина в деня на откриването би трябвало да резервират мястото си на специфичен уеб страница на компанията, защото по отношение на пандемията в Сингапур работят ограничавания за броя на посетителите на обществени места и дистанцията сред тях.

Плаващият магазин съставлява кълбовиден купол, формиран от 114 части стъкло, свързани с 10 отвесни стълба. Създаден в съдействие с архитектите от Foster + Partners, плаващият магазин на Apple е третият търговски обект на компанията в Сингапур и нейният 512-и магазин в целия свят.

Посетителите ще могат освен да купят някои от новите артикули на Apple, само че и да се любуват на 360-градусова гледка на града. През нощта магазинът ще бъде осветлен, с цел да прилича обичайните фенери, пуснати в небето по време на фестивала в средата на есента.

Посетителите ще намерят в плаващия магазин най-продаваните артикули на Apple
(снимка: Apple)

Освен че е първият плаващ магазин на Apple, това е и първата фирмена постройка, която има конферентна зала, ситуирана във вода. Тя ще се употребява за срещи на екипа на Apple с разработчици и представители на други компании.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР