Плаващият град „Symphony of the Seas” направи своя дебют на

...
Плаващият град „Symphony of the Seas” направи своя дебют на
Коментари Харесай

Наша гордост! Български капитан е начело на първия круиз на плаващия град "Symphony of the Seas"

Плаващият град „ Symphony of the Seas” направи своя дебют на 24 март 2018 година, като отплава от корабостроителницата Сейнт Назар, където е бил издигнат, оповестиха от круизи.bg.
Капитанът, който ще ръководи кораба, е американецът Rob Hempstead, a асистент капитан е българинът кап. Румен Йовчев от Варна.
Корабът се насочи към Барселона, и пое своето първо публично странствуване на 31 март. „ Симфония на моретата “ е най-големият транспортен съд в света, чието тегло надвишава това на всеки различен круизен транспортен съд строен до момента. Със своите 18 палуби той съвсем доближава дължината на небостъргача Empire State Building в Ню Йорк. Корабът разполага с 2,774 каюти, тежи 228, 081 тона и е с потенциал от 6,680 пасажери. Международен екипаж от 2200 души, от 77 страни в света, ще се погрижи за Вашето неповторимо прекарване и съвършена почивка.
Symphony of the Seas е най-новото 25-то попълнение на компанията Royal Caribbean и впечатлява освен с размерите си. На борда ще откриете богата гама от превъзходни заведения за хранене с интернационална кухня, питейни заведения и клубове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР