Плаващата клавиатура се показва всеки път, когато отворите браузъра(екранна снимка:

...
Плаващата клавиатура се показва всеки път, когато отворите браузъра(екранна снимка:
Коментари Харесай

Screen Virtual Keyboard – разширение на Chrome за по-удобно сърфиране


Плаващата клавиатура се демонстрира всякога, когато отворите браузъра
(екранна фотография: Screen Virtual Keyboard)

Освен в мобилните устройства, в иртуалните клавиатури се употребяват и при работа с лични компютри. Първоначално те се разработваха като отбрана против кейлогъри, само че към този момент се нареждат и като решение за по-удобна работа.

Ако прекарвате по-голямата част от времето си на компютъра в сърфиране в интернет, виртуалната клавиатура може да ви бъде от изгода. С такава клавиатура на разположение, просто би трябвало да намерите комфортна позиция и да се насладите на сърфирането в уеб.

е уголемение за Chrome, което извежда плаваща клавиатура всякога, когато отворите браузъра. По подразбиране, клавиатурата е огромна и даже натрапчива, защото заема доста място в прозорците, само че в случай че това ви пречи, можете да я персонализиране.

Менюто „ Опции ” ви разрешава да регулирате размера, държанието и цветовата скица. Има четири варианти за размер, три цвята и няколко настройки, свързани с държанието, като да вземем за пример да бъде постоянно от горната страна, синхронизиране с физическа клавиатура и така нататък

Ако британският не е вашият роден език и желаете да измененията клавиатурната класификация на нещо по-познато, може да се възползвате от налични оформления за езици като немски, френски, съветски, португалски и други

Промяната на езика на клавиатурата става посредством пренасяне на детайл от панела „ Разрешаване на езици ” в „ Избрани езици ” и тракване върху „ Запазване ”. След това можете да щракнете върху иконата в лентата за разширения и да размените езиците от там.

Screen Virtual Keyboard може да се окаже добър сателит за консуматори, които ценят комфорта при сърфиране в интернет. Тя също се явява отбрана против кийлогъри, само че единствено тези от по-ниско равнище, които се концентрират върху натиснати клавиши от физическа клавиатура. Някои кийлогъри вършат моментни фотоси на щракнати области, против което обсъжданата клавиатура не може да се бори.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР