Платформата за платено съдържание OnlyFans вече се нарежда сред най-големите

...
Платформата за платено съдържание OnlyFans вече се нарежда сред най-големите
Коментари Харесай

Платформата за възрастни, която получава по $15 милиона на ден от потребителите си

Платформата за платено наличие OnlyFans към този момент се подрежда измежду най-големите играчи в цифровия бизнес - годишният ѝ доклад демонстрира, че приходите са се нараснали до над 1 милиарда $ през 2022 година, а облагата преди налози е скочила до 525 млн. $.

Контекст : OnlyFans закупи международна популярност поради наличието си за възрастни, само че концепцията на уеб страницата действително е съвместима с всевъзможни жанрове и действия - той просто дава опция на основателите на наличие да го качват и да му слагат избрана цена. Платформата, която среща търсещите с предлагащите, събира 20% от всяка транзакция.

Това се оказа извънредно добър модел за създателите и феновете на еротиката и порнографията, защото се прескачат неизгодните контракти с огромните студиа.
 Фейсбук умира? Кажете го на неговите 3 милиарда дейни консуматори
Фейсбук умира? Кажете го на неговите 3 милиарда дейни консуматори

Флагманската обществена мрежа на Meta продължава да пораства, въпреки и едва

В един миг OnlyFans пробваха да се разграничат от 18+ наличието, само че след мощна отрицателна реакция от потребителите си се отхвърлиха от тази смяна. В момента платформата предлага и канали по ползи, като да вземем за пример готвене, фитнес и така нататък, както и гратис автентично наличие (подходящо за всички възрасти), което се намира на обособен уебсайт.

Детайли : Само в границите на година - от 2021 година до 2022 година, основателите на наличие за OnlyFans са нараснали броя си с 47% до съвсем 3,2 млн.

Техните регистрирани почитатели са се нараснали с 27% до 238,8 млн. души.

През OnlyFans са минали транзакции за 5,6 милиарда $, което е съществено нарастване на годишна база, т.е. към 15 млн. $ на ден. Приходите и облагата също порастват.
 Ограниченото шерване на пароли в Netflix докара до милиони нови консуматори
Ограниченото шерване на пароли в Netflix докара до милиони нови консуматори

Регистрациите в стрийминг платформата са повече от предстоящото

От друга страна : Не всичко е розово както в каталога на OnlyFans, по този начин и в действителната обстановка към платформата.

Ако погледнем броя на основателите на наличие и заплащанията, излиза наяве, че междинният годишен приход е едвам 1750 $. Всъщност, той може да е и много по-малко - защото най-популярните консуматори печелят доста повече дори дневно. Според разнообразни неофициални статистики едвам 10-ина % от дейните в OnlyFans може да се каже, че " работят " в платформата.

В доклада се показва и един от екзистенциалните опасности за нея - в случай че оставим за миг XXX нишата, то при останалите типове наличие няма никакъв кардинален проблем и конкурентните платформи да стартират да оферират сходни функционалности.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР