Платформата за онлайн търговия eMAG продължава успешното си партньорство с

...
Платформата за онлайн търговия eMAG продължава успешното си партньорство с
Коментари Харесай

eMAG организира конкурс за светлинна творба, с която ще преобрази фасадата на НДК

Платформата за онлайн търговия eMAG продължава сполучливото си партньорство с фестивала за светлинно изкуство и дава късмет на трима български актьори да покажат своите творби на фасадата на една от емблематичните столични здания - Националния замък на културата. Второто издание на LUNAR ще се състои в София в границите на четири вечери - сред 11 и 14 май 2023 година Вълнуващи 3D мапинг проекции и светлинни съоръжения ще преобразят центъра на столицата, провокирайки въображението и изненадвайки публиката.

В поддръжка на българските гении и на опциите, които актуалните технологии дават освен за развиването на бизнеса и връзките, само че и на изкуството и градската среда, eMAG и LUNAR и тази година ще проведат състезанието eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire. До 30 април 2023 година в това число всички искащи могат да подават своите оферти за светлинното видоизменение на НДК, като ще бъдат отличени три произведения, съчетаващи креативност и страсти, разказващи истории и демонстриращи умелото боравене с фасадата на постройката, както и с опциите на 3D мапинг технологията.

Трите тематики на състезанието са: Документите за присъединяване, разпоредбите на състезанието, техническите условия за кандидатурите, както и указания за подаването им се намират на страницата на . Кандидатите могат да вземат участие допълнително от една категория, като с изключение на опцията да покажат своето творчество на една от най-знаковете здания в София eMAG обезпечава и специфични награди за тримата спечелили - ваучер на стойност 1500 лева, всеки от които може да бъде употребен за артикули, предлагани от eMAG на платформата. Победителите ще бъдат определени от петчленно жури и оповестени на 5 май 2023 година на страницата на състезанието.

Един от спечелилите в състезанието на eMAG предходната година - Антонио Йоцов, беше определен да взе участие със собствен план и във Festival of Lights в Берлин с творбата си " Simply Magical ", която озари фасада в най-стария квартал в града - Nikolaiviertel. Пилотното издание на фестивала в София предходната година бе посетено от над половин милион души, като светлинната апаратура под егидата на eMAG провокира освен въображението на младите актьори, само че и голям брой положителни реакции от страна на публиката.

" Фестивалът LUNAR съчетава опциите на актуалните технологии с творчеството и демонстрира по какъв начин това може да преобрази градската среда по един трогателен и въодушевяващ метод. Да залагаме на непрекъснати нововъведения, разкриващи през днешния ден капацитета на цифровото бъдеще, и да сътворяваме нови способи, с които животът става по-пълноценен, е в основата на мисленето на eMAG като компания. За втора година взаимно с уредниците на LUNAR ще осъществяваме състезанието eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire, с цел да споделим тези полезности с публиката, да подкрепим българските създатели и да подарим на жителите и гостите на София едно незабравимо преживяване ", сподели Мирослава Станева, бранд маркетинг управител на " eMAG България ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР