Платформата за обмен на криптовалута Crypto.com спря трансакциите с два

...
Платформата за обмен на криптовалута Crypto.com спря трансакциите с два
Коментари Харесай

Криптоборса с 1500 служители в България спря някои от трансакциите в система си

Платформата за продан на криптовалута Crypto.com спря преводите с два от стейбълкойните в екосистемата Solana, защото имплозията на FTX продължава да сее безпорядък в крипто пазарите.

Crypto.com е и огромен шеф в България, като към август 2022 година има над 1500 чиновници в страната. Това все пак е спад по отношение на юни, когато броя на чиновниците бе съвсем 3000, а компанията разгласи 5% редуциране на личния състав. Очевидно основна част от съкращенията са били тъкмо в България.
 Crypto.com, за която работят и хиляди българи, освобождава 5% от личния състав си след срутва на криптовалутите
Crypto.com, за която работят и хиляди българи, стартира да освобождава чиновници

Това е третата криптокомпания, която освобождава чиновници

Позовавайки се на " скорошни събития в промишлеността " в имейл до клиентите в сряда, Crypto.com сподели, че " в действие неотложно " платформата ще " суспендира депозити и тегления на USDC и USDT в Solana Blockchain в уеб страницата и приложението Crypto.com ".

В писмото още се споделя, че депозитите на стейбълкойни в други екосистеми, в това число Ethereum и Cronos, няма да бъдат наранени.

Главният изпълнителен шеф на Crypto.com Крис Маршалек изясни в Twitter, че " FTX беше значим мост за Solana основани стейбълкойни, ние не желаеме спомагателен риск за нашите консуматори, приближаващ от тази област, заради което го деактивираме. "

SOL токена на Solana пострада вследствие на срутва на FTX, спадайки с над 40% в сряда на цена от 14.37 $. Това е с 92% под цената му отпреди година.

Стабилни монети като USDC и USDT, които остават " обвързани " с цената от 1 $, са жизненоважни принадлежности в нестабилния свят на децентрализираните финанси. Не е ясно за какво Crypto.com беше заставен да спре активността с тях.

Crypto.com влага доста в маркетинг и реклама, в това число закупи правата за името на залата на баскетболния тим Лос Анджелис Лейкърс. Днес петролния колос Exxon разгласи, че залата ще се преименува на Exxon Arena за идващите 20 години и дефакто към този момент няма да носи името Crypto.com Arena.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР