Платформата на Нимеро позволява дистанционно обучениеEnvision Play позволява на учителите

...
Платформата на Нимеро позволява дистанционно обучениеEnvision Play позволява на учителите
Коментари Харесай

Envision Play безплатно за учителите до 13 април

Платформата на Нимеро разрешава отдалечено образование

Envision Play разрешава на учителите да задават отдалечено задания и извършения на учениците
(снимка: Нимеро)

От 19 март всички учители в страната могат да се възползват изцяло гратис от платформата за отдалечено образование Envision Play, оповестиха от разработчика – компанията Нимеро .

С помощта на платформата преподавателите могат да задават задания и извършения на учениците, които те на собствен ред да вземат решение от личните си устройства – компютри, таблети или мобилни телефони.

Резултатите от упражненията ще са налични за учителите непосредствено посредством платформата, тъй че те ще имат видимост върху представянето на всяко дете по всяка обособена задача.

Достъпът и работата със системата ще бъдат изцяло безвъзмездни до приключването на интервала на изключително състояние в страната – 13 април.
още по тематиката
„ Планирахме формалното стартиране на пазара на платформата през април 2020 година, само че поради създалата се обстановка взехме решение да изтеглим датата допустимо най-скоро и да създадем достъпа безвъзмезден за интервала на изключително състояние ”, показа Кирил Русев, шеф на Нимеро.

„ С това се надяваме да дадем опция за сполучливото осъществяване на образователната година и да допринесем за понижаване на отрицателните резултати от загубата на образователни дни ”, добави мениджърът.

Envision Play излезе на  пазара през април 2019 година, с цел да помогне на децата в четвърти клас да поставят примерни изпити за идните им матури. За по-малко от месец децата от над 700 учебни заведения в страната направиха повече от 100 хиляди теста и взеха решение 1 622 802 задания.

„ Този интерес и позитивната противоположна връзка, която получихме от учители и родители (включително и от доста деца), ни въодушевиха да развием продукта и да го създадем подобаващ за отдалечено образование ”, описаха от Нимеро.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР