Платформа , част от водещата дигитална медийна и технологична компания

...
Платформа , част от водещата дигитална медийна и технологична компания
Коментари Харесай

DogsAndCats.bg празнува своя втори рожден ден

Платформа, част от водещата цифрова медийна и софтуерна компания Нет Инфо, отбелязва своя втори рожден ден. Сайтът събира на едно място качествено и правдиво наличие, предопределено за всички сегашни и бъдещи притежатели на кучета и котки. Полезната информация е поднесена на понятен език за всички консуматори, които желаят да получат спомагателни познания и опит в развъждането на животните.

„ Вълнуваме се, че честваме втория си рожден ден и без подозрение можем да кажем, че сме двойно по-благодарни, стимулирани и въодушевени да показваме любовта си към нашите кучета и котки! Ежедневно получаваме доста запитвания и въпроси от вас - факт, който може единствено да ни радва и да ни насочи, че сме на прав в път! Защото задачата на DogsAndCats.bg постоянно е била тази - да създадем едно виртуално място, където всеки притежател на домакински любим да открие по нещичко за себе си “, показа екипът на DogsAndCats.bg в празничния ден.

През миналата 2023 година година уеб сайтът организира фотоконкурс, в който участваха доста кучета и котки, снимани в любопитна, смешна, естествена или спяща поза, а спечелилите зарадваха своите домашни любимци с добавки за още по-красива четина и здрави стави. DogsAndCats.bg още веднъж участва и на Международната галерия за котки, която се организира през май месец в София. Какви изненади е подготвил редакторският екип през новата година, феновете на животни ще схванат доста скоро.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР