Платените зони за паркиране в столицата вече действат от 8,30,

...
Платените зони за паркиране в столицата вече действат от 8,30,
Коментари Харесай

Фандъкова „дере кожи“ за Синя и Зелена зона, НАРОДЪТ НА БУНТ – вижте как да се включите в протеста!

Платените зони за паркиране в столицата към този момент работят от 8,30, а не от 8 часа сутринта, с половин час от 1 октомври се удължава и работното им време вечер - до 19,30 часа.

Синя зона в събота пък ще е до 18 часа, а не както до момента до 14 часа. От октомври влиза в действие разширението на „ зелена зона “ в регионите „ Средец “ и „ Лозенец “. В "Средец " ще бъдат разкрити 1193 платени паркоместа и настрана още 31 инвалидни. Те ще бъдат в сектора сред булевардите "Цариградско шосе ", "Евлоги и Христо Георгиеви ", "Михай Еминеску " и улиците "Мизия " и "Хан Омуртаг ".

В "Лозенец " ще се вкарат 3500 места за платено паркиране. Новата зелена зона ще обхване сектора сред булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви ", "Драган Цанков ", "Джеймс Баучер " и "Черни връх ".

Недоволни от въвеждането на платени зони за паркиране се събират на митинг през днешния ден пред Столична община. Те ще организират шествие с коли, които ще обикалят сред постройката на кметството, ул. "Алабин " и площад "Македония ", където е седалището на регионалния шеф. Организаторите приканват всеки участник в митинга да сложи кукла на предното стъкло на автомобила си, написа на страницата на събитието във фейсбук.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР