Пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев е на път

...
Пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев е на път
Коментари Харесай

Красотата взима жертви: Доктор Енчев загрози Теди Велинова! Тя го моли за още подобрения, той се дърпа

Пластичният хирург на звездите доктор Ангел Енчев е на път да трансформира половинката си, някогашния модел Теди Велинова, в пластмасова кукла, разбра HotArena.

 

Странното обаче е, че непрекъснатите интервенции, на които брюнетката се подлага, са по нейно гледище, а корифеят на скалпела настойчиво се дърпа и не ще да я оперира, писа „ Таблоид “.

Теди Велинова се е вманиачила по разкрасителните процедури и непрекъснато дръжка горкия си брачен партньор да я кълца със скалпела ”, издадоха наши читатели от обкръжението на ВИП фамилията. 

Оправя скулите и носовете на някакви фръцли, а с мен отхвърля да се занимава. Само ме боцка понякога с малко ботокс ”, гневи се хубавицата. 

Един ден тропнах с крайник – на какво наподобява това, вода гази – жаден върви. Налага се да му мърморя с месеци и за най-елементарната промяна ”, твърди 40-годишната манекенка. 

Въпреки че минава за най-големият познавач в пластичната хирургия по нашите географски ширини, Ангел Енчев се оказа обожател на естествената хубост. Точно затова не желал да трансформира личната си брачна половинка в силиконово зомби. Тя обаче сама се навирала сред шамарите. 

Резултатът е, че към днешна дата Теди е на път да замяза на Донатела Версаче и повече прилича пластмасов манекен от витрината на ЦУМ, в сравнение с същинска жена. 

Енчев се съгласил с капризите на половинката си за тунинг едвам след раждането на второто им дете - сладураната София. Тогава Теди за първи път легнала под ножа за покачване на бюста и изтриване на белезите от секциото. 

След това обаче се вманиачила и непрестанно навивала благоверния си за нови и нови операции. Макар да натрупа милиони с кълцане на цици и носове, докторът споделя, че една от дилемите му е да разколебава свои пациенти да не избързват с някоя интервенция единствено поради каприза. 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР