Пласидо Доминго бе изпратен с 10-минутни аплодисменти и станали на

...
Пласидо Доминго бе изпратен с 10-минутни аплодисменти и станали на
Коментари Харесай

Овации за Пласидо Доминго на първата му изява след скандала

Пласидо Доминго бе изпратен с 10-минутни овации и станали на крайници фенове при първата си театрална изява след обявата на обвинявания в полов тормоз против него, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

"Триумф в Залцбург, станали на крайници фенове за Пласидо Доминго ", написа районният в. "Клайне цайтунг " след представлението на операта "Луиза Милер " на Верди, което бе с присъединяване на 78-годишния артист.

Ансамбълът от артисти в постановката се показа на сцената преди представлението и неотложно бе приветстван. Когато Доминго излезе на сцената, феновете се изправиха на крайници, с цел да го приветстват.

Сред присъствалите на представлението видни персони бе определената за ръководител на Европейската комисия германка Урсула фон дер Лайен.

Обвиненията против Пласидо Доминго накараха Лосанджелиската опера, на която той е общоприет шеф от 2003 година, да стартира следствие, а две огромни зали в Съединени американски щати анулираха планувани по-рано представления.

В Европа обаче не са анулирани представления с неговото присъединяване. Предвижда се той да пее в Унгария в сряда и още веднъж в Залцбург на 31 август.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР