Плащането за лична независимост (PIP) е предимство за хора, които

...
Плащането за лична независимост (PIP) е предимство за хора, които
Коментари Харесай

DWP: Шест промени в PIP, които не е необходимо да докладвате на Министерството на труда и пенсиите

Плащането за персонална самостоятелност (PIP) е преимущество за хора, които се нуждаят от спомагателна помощ при ежедневните си действия или подвижност заради дълга дълготрайно заболяване, увреждане или психическо или физическо здравословно положение.

Понастоящем сполучливите искове за PIP варират от £26,90 до £172,75 на седмица – обаче тези заплащания ще се усилят до сред £28,70 и £184,30 от 8 април. Въпреки разликата в името и обществения орган, и двете заплащания се дават на едни и същи ставки, с цел да се избегне основаването на двустепенна система за компенсации.

Въпреки че доста ищци може да са осведомени със листата с промени в събитията, които би трябвало да бъдат докладвани на Министерството на труда и пенсиите (DWP ), с цел да се обезпечат непрекъснати заплащания, има няколко промени, които не е належащо да се заявяват.

Също по този начин си коства да се означи, че повече от 218 500 съществуващи PIP ищци, пребиваващи в Шотландия, към момента ще би трябвало да рапортуват избрани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР