Плановете на JYSK България са до края на 2019 г.

...
Плановете на JYSK България са до края на 2019 г.
Коментари Харесай

JYSK България прогнозира ръст от 52% в оборота за финансовата си 2017/2018*

Плановете на JYSK България са до края на 2019 година да бъдат открити още 14 магазина и общо 450 нови работни места за интервала. До момента, след стъпването си на българския пазар през 2005 година, JYSK има 18 обекта в 13 български града, с общо над 200 служителя. Компанията възнамерява растеж от 52% в оборота, спрямо финансовата 2016/2017, като за поредна година ще се резервира наклонността на растеж и в оборот, и в облага преди облагане.
JYSK България е измежду най-бързоразвиващи се в района. До края на 2019 година следва и завършването на логистичния център в Божурище – самобитен хъб за общо 270 магазина от 7 страни в Югоизточна Европа. Ще бъдат открити и 300 нови работни места. Изграждането стартира през месец май 2017 година, а до септември 2019 година следва да действа с целия си потенциал. Инвестицията е на стойност 100 млн. евро. Това е и четвъртата за JYSK сходна база в света.
За финансовата 2016/2017 година JYSK България регистрира растеж в оборота от 83,6% (до 27.43 млн. лева.) и растеж в облагата преди облагане от 435% (до 1,27 млн. лева.). Това споделиха представители на компанията по време на градинското събитие „ Скандинавски летни нощи “, във връзка представянето на пролетно-лятната сбирка на JYSK.

“На интернационалната карта на JYSK България несъмнено ще бъде на фокус в идващите няколко години. Планираме много сериозна ескпанзия и се надяваме, че ще успеем да увеличим съвсем двойно обектите си в страната до края на 2019 година “, сподели още във връзка проектите на JYSK у нас Ираида Паюк, Sales and Marketing Manager за Румъния и България.
Веригата магазини продължава да държи и по-високо от междинното за страната равнище на задоволеност на чиновниците. Показателят за задоволеност и мотивация на чиновниците в JYSK България е (75) от 100, до момента в който междинният индикатор за страната е едвам (58).
Освен финансовите си проекти, JYSK България показа и новата си сбирка култивиран мебели пролет/лято 2018 година Тя е напълно подчинена на главните модерни трендове в скандинавския дизайн. На фокус бяха новаторските оферти от сериите ASKIM, RADSTED, един от бест селърите на JYSK в чисто нови летни цветове – UBBERUP, както и ULFBORG, очебиен със своя колониален дизайн.

Новите серии мебели и украса за градина и двор, които феновете на датския почерк и феновете на изчистения дизайн могат да открият в магазините на JYSK България, се открояват със обикновен дизайн, доминиращ колорит на сивия цвят и са с очебийно градски темперамент. Създадени са, с цел да основат съвършената атмосфера за една приятна лятна вечер, изкарана в компанията на обичани хора. Разнообразието варира от чадъри за слънце с вградени LED слънчеви светлини, през минималистични решения, до композиция сред акациево дърво и найлонови въжета.
„ Не е инцидентен фактът, че датчаните са най-щастливите хора на света. Тайната се крие в думичката hygge ( “хюге “), която е в основата и на нашето ентусиазъм. Ние в JYSK имаме една простичка задача – да създадем тези комфорт и приятна атмосфера, която да разреши на нашите клиенти да бъдат в същинска естетика със себе си. Независимо дали са решили да прекарат летните си дни и вечери с околните си, четейки книга на въздух, или просто люлеейки се на хамак в двора или на терасата си. Защото hygge е точно това – да правиш всичко допустимо, с цел да постигнеш едно по-добро и хармонично битие. Комбинацията с изчистен дизайн и внимание към детайла, семпла цветова гама и очебийно градски темперамент, е това, което прави почерка на JYSK все по-предпочитан избор за домовете ни. “, показа още Ираида Паюк.
Друг главен фокус в новите оферти на JYSK са всички тези дребни елементи, които в допълнение трансформират чувството за уют и топлота неизменима част от лятото. Тук акцентът е върху разнообразни решения за украса и развъждане на летни растения, възглавнички, слънчеви лампи, свещи и свещници и хамаци.
* Финансовата година за JYSK завършва в края на Q3, през месец септември
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР