Планираното с 20% увеличение на пенсиите се вижда малко на

...
Планираното с 20% увеличение на пенсиите се вижда малко на
Коментари Харесай

Легендарният Петър Вучков: 100 лева е малко увеличение на пенсиите

Планираното с 20% нарастване на пенсиите се вижда малко на именития водещ Петър Вучков. Емблемата на „ Минута е доста " получава 500 лв. от страната. След възможното нарастване пенсията му ще скочи до 600 лв.. " Малко е това “, сподели пред вестника Вучков.

„ Всичко се подвига. Днес в магазина месото е 10 лв., на следващия ден е 12, след три дни - 15. Заредих си колата за 20 лева 6 литра. Е, къде да отида? С тези 100 лв. няма да се помогне на хората, които са като мен. Тези, дето взимаме най-ниската пенсия. " Вучков съжалява, че преди време се е осигурявал на минимума.

„ Нямах самочувствието, че ще доживея до 83 години, на колкото съм в този момент. Бях най-търсеният водещ. Нямах свободен ден в календара. И в този момент ме е гняв, че не се осигурявах на тавана ”, прибавя тв легендата.

Композиторът Стефан Диомов желае българските да получават европейски пенсии. Той дефинира като „ неволя " ситуацията сега с близо 2 млн. наши сънародници.

„ Къса ми се сърцето, когато видя пенсионерите да се редят на опашките, с цел да си вземат парите. Все се съпоставяме с европейците - не е ли време да стартираме да взимаме техните пенсии? Разбирам, че и на страната й е мъчно. Нямаме стопанска система. Тоест нямаме от кое място да дадем пари. Но въпреки всичко живеем в европейска страна “, клати глава Диомов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР