Планирано ли беше и кога Кирил Петквов да се появи

...
Планирано ли беше и кога Кирил Петквов да се появи
Коментари Харесай

Цънцарова притисна Кирил Петков за появата му без покана на дебата в bTV

Планирано ли беше и по кое време Кирил Петквов да се появи без да е поканен в студиото на bTV? Този въпрос сложи без заобикалки водеща на огромния избирателен спор на малкия екран водещата му Мария Цънцарова.  В края му тя сподели, че би трябвало да се върне към началото, в което водачът на Политическа партия се появи ненадейно на мястото на Венко Сабрутев. В резултат на това в студиото пристигна Томислав Дончев от ГЕРБ и по-късно си потегли дружно с участничката в дебата Деница Сачева.

В началото Кирил Петков сподели, че Сабрутев има здравословен проблем в последния миг. Цънцарова обаче притисна някогашния министър председател, че последният се е появил по друга телевизия по време на дебата, в който трябваше да взе участие.

Какво по-хубаво от това хората да чуят от водачите, какви политики ще водят след изборите? Това отговори Кирил Петков. Водещата попита също дали е правилно, че Петков е поканил различен водач на партия да пристигна в студиото по същия метод като него, само че не получи явен отговор.

Цънцарова от своя страна изясни на феновете, че bTV носи отговорност пред партията, напуснала дебата поради нарушените му правила. Тя сподели, че в този извънредно сензитивен момента на акцията се е случило нещо, което е изненадало всички.

„ Бяхме сложени в невиждана обстановка ”, съобщи Мария Цънцарова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР