Планираният за днес концерт Моята страстна латино любов в Римски

...
Планираният за днес концерт Моята страстна латино любов в Римски
Коментари Харесай

Дъждът измества концерт във Варна

Планираният за през днешния ден концерт " Моята буйна латино обич " в Римски терми се измества. Заради предстоящите превалявания и по-късно той отива на Сцена Филиал в Театрално-музикален продуцентски център Варна, с начален час 21.15. Билетите важат без легализация.

Режисьорът на концерта Сребрина Соколова ни вкарва в латино атмосферата с въпрос: " Изживявали ли сте обич, която по едно и също време ви извисява до небесата, и в идващия миг да ви смъкне непосредствено в пъкъла? Тя е и приятност и болежка, болест и лекарство, избавление и наказване, което носиш в себе си цялостен живот и в никакъв случай не можеш да забравиш…

Ето за това ще разкажем в " Моята буйна латино обич “ – театрализиран концерт, в който словото, песента и танцът ще се преплетат в един спомен, спомен за нещо отминало, само че не и забравено. Освен на буйното танго, нашата аудитория ще се наслаждения на нежната румба и чувствената бачата, поднесени през погледа на хореографа Станислава Томова.

Този коктейл от цветове, глас и придвижвания ще ви предложат актьор – хористите на Държавна опера Варна Красимира Митева, Марина Иванова, Десислава Касчийска и Димитър Илиев, както и със специфичното присъединяване на харизматичния артист от Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров “ Пламен Георгиев и танцьорите от Sunny Dance Studio – Грета Симеонова и Георги Цанев. Китара – Георги Бодичев, пиано - Соси Чифчиян. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР