Планирани ремонти ще наложат спиране на водата в столичните ж.к.

...
Планирани ремонти ще наложат спиране на водата в столичните ж.к.
Коментари Харесай

Столичните квартали ``Изток`` и ``Христо Ботев`` без вода заради ремонти |

Планирани поправки ще наложат прекъсване на водата в столичните ж.к. " Изток " и кв. " Христо Ботев " през днешния ден, 25 ноември, предизвестява " Софийска вода ".

В " Изток " няма да има вода от 9 до 17 ч на:

- ул. „ Чарлз Дарвин “ - от ул. „ Акад. Методи Попов “ до ул. „ Незабравка “;

- ул. „ Незабравка “ - от ул. „ Чарлз Дарвин “ до ул. „ Майор Юрий Гагарин “.

Причината е създаване на тръбопровод по " Георги Бакалов ". Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска на " Чарлз Дарвин " и " Акад. Методи Попов ".

В целия кв. " Христо Ботев " водата ще бъде спряна от 9 до 21 ч, с цел да се подменят спирателни кранове. Ако работата продължи над 12 часа, ще има водоноска на ул. 514 и ул. 511, до учебното заведение.

Строително-монтажни работи по бул. " Цариградско шосе " ще наложат прекъсване на водата от 22 ч на 25 ноември до 1 ч след среднощ на 26-и в кв. " 7-ми 11-ти километър ". При дълготрайност над 12 часа хората може да вземат вода от водоноска, която ще бъде паркирана в локалното платно на булеварда, при отбивката за " АТМ " център.

Ремонтите ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като лимитират оптимално риска от повреди. Засегнатите от прекъсването на водата може да се осведомят в допълнение на тел. 0800 121 21 на " Софийска вода " или да наблюдават настоящите действия на терен тук: . Сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) им дава опция за абониране за известията за спиране на водоподаването посредством имейл или SMS.

„ Софийска вода “ АД се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР