Планира за одобрение на сделка за придобиване на 24 американски

...
Планира за одобрение на сделка за придобиване на 24 американски
Коментари Харесай

Индия планира да купи от САЩ 24 вертолета за ВМС

Планира за утвърждение на договорка за придобиване на 24 американски вертолета за Военноморски сили на цена от $2,6 милиарда възнамерява индийското държавно управление в близко бэдеще.
Телевизия NDTV и ТАСС оповестяват, че решението би трябвало да бъде признато в навечерието на визитата в Индия на американския президент Доналд Тръмп, което е планувано на 24 и 25 февруари.
Източници, близки до държавното управление оповестиха, че кабинетът на премиера Нарендри Моди счита да подтвърди развиването на стратегическите връзки сред Ню Делхи и Вашингтон, които са помрачени в последно време от различия във връзка комерсиалните ограничавания.
Очакванията са, че държавният комитет публично ще утвърди придобиването за индийските военноморски сили на 24-те вертолета MH-60R Seahawk, създадени от американската компания Sikorsky Aircraft, която влиза в корпорацията Lockheed Martin.
От 2007 година насам Индия е закупила военна продукция от Съединени американски щати на стойност $17 милиарда, напомнят от малкия екран.
В понеделник от пресслужбата на американската организация по отбранително съдействие и сигурност на Съединени американски щати оповестиха, че Вашингтон също е подготвен да достави на Индийската противовъздушна защита IADWS (Integrated Air Defense Weapon System) на обща стойност към $2 млрд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР