Планинските спасители в Банско за готови за зимния туристически сезон.

...
Планинските спасители в Банско за готови за зимния туристически сезон.
Коментари Харесай

Планинските спасители в Банско са готови за зимния туристически сезон

Планинските спасители в Банско за подготвени за зимния туристически сезон. Това съобщи един от настоящите доайени на Планинската избавителна работа /ПСС/ при БЧК в Банско Методи Баненски.

За нас няма значение какъв е сезонът, ние постоянно сме в подготвеност да помогнем на хора, изпаднали в неволя в планината, сподели той. Тази подготвеност бе изразена и по време на срещата в Банско на министъра на туризма Николина Ангелкова с представители на разнообразни институции преди началото на идния зимен туристически сезон.

Преди 65 години е основан отрядът на ПСС в Банско и от този момент до момента сме се движили в крайник с развиването и потребностите на туризма в нашия град и в региона, сподели Методи Баненски.

Той увери, че планинските спасители в Банско са добре готови и опитни, разполагат сега с най-модерна техника и съоръжение за осъществяване на своите задания и поддържат непрекъснато високо равнище на подготвеност за бърза и съответна реакция при всевъзможни обстановки.

Затова Баненски изрече от името на управлението на отряда признателност за поддръжката от страна на общинската администрация, кмета Георги Икономов и Общинския съвет в Банско, както и на дружеството-концесионер на скизоната "Юлен ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР