Планетата на любовта Венера през 2022 г. излиза от ретроградната

...
Планетата на любовта Венера през 2022 г. излиза от ретроградната
Коментари Харесай

Четири зодии, които ще срещнат любовта през лятото

Планетата на любовта Венера през 2022 година излиза от ретроградната си фаза и навлиза в интервал, наименуван непосредствено придвижване

В тази връзка обособените знаци на зодиака могат да разчитат на забавни познанства, а за някои шансът в любовната сфера ще се усмихне двойно, дава обещание.

Козирог

Лятното време е най-благоприятното време за намиране на неизменност в любовта. Позицията на Венера по всевъзможен метод ще способства за установяването на персоналния живот – запознанството с евентуален сътрудник ще бъде неизбежно. Сигурно ще е непредвидена среща с чужденец или прочут, който се е преместил да живее в чужбина. Козирозите са скептични към връзките от дълги дистанции, само че годината на Тигъра ще ги научи да се помиряват с това. Полетите един до различен през уикендите скоро могат да се трансфорат в мощен съюз на двама влюбени.

Близнаци

До края на юни Близнаците ще чакат същински прилив на ярки страсти в любовната сфера, когато ще има съвпад на Венера с Уран в този знак. Бъдете подготвени за обстоятелството, че от Купидон ще полети стрела на любовта – имате всички шансове да бъдете изцяло погълнати от това възприятие. Онези представители на знака, които отхвърлят да повярват в любовта от пръв взор, ще стигнат до противоположното разбиране. Но звездите не ви поучават да бързате. Насладете се на момента, опознайте колегата си по-добре, изучете навиците му и помислете дали споделяте неговите възгледи за живота? Ако отговорът е да, тогава действайте самоуверено и уверено.

Рак

От 18 юли до 11 август Венера ще бъде във вашия знак, което значи, че имате всички шансове да подобрите персоналния си живот! Самотните Раци ги чака необикновено любовно премеждие, което може да стартира с празничен романс. Да, на пръв взор може да наподобява, че приказката на брега си остава там, само че не и във вашия случай. Отношенията с противоположния пол ще се развиват бързо. Ако Ракът се опита и поставя старания да построи сериозна връзка, лекият флирт и ненатрапчивата романтика ще прераснат в мощна и обещаваща връзка.

Лъв

Лъвовете също могат да разчитат на поддръжката на планетата на любовта Венера. Успоредно с това в живота ви ще се намеси друга планета – Юпитер (известна като „ носеща благополучие “). Това ще бъде благополучен интервал в живота на Лъвовете, който ще донесе доста забавни и смислени запознанства. Съвети от звездите: излизайте по-често, не отхвърляйте да посещавате събития, проявявайте интерес към противоположния пол, ходете на срещи. Основната задача е да не седите у дома. Не би трябвало да чакате и да се надявате, че самият човек ще пристигна в къщата ви, макар че не може да се изключи подобен подарък от ориста. Внимавайте обаче, доста от вас може да се объркат от скъпи дарове и изкусителни оферти, а зад всичко това може да се крият неразумни планове.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР