Планетата на любовта – Венера, ще окаже силно влияние върху

...
Планетата на любовта – Венера, ще окаже силно влияние върху
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Планетата на любовта – Венера, ще окаже мощно въздействие върху любовния ни живот. Нейната позитивна осцилация ще се усеща до 10 февруари. Обрати, романтика, мощни усеща... Това е единствено част от изненадите, които ни е подготвила. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако смятате, че половинката ви е вашият най-хубав другар, то в действителност сте късметлии в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви помогне да се преоткриете. Независимо дали сте отдавна дружно или скоро сте почнали връзката си, ще научите по нещо ново един за различен и това ще усили пламъка на любовта. Ако сте необвързани, другар може да ви запознае с забавна персона.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се радват на чувството за дълбочина във връзката. Любовта им ще бъде непоклатима. Ще се усещат подкрепяни от обичания човек, само че и те ще покажат своята угриженост към него. Вашата убеденост с помощта на любовта ще ви помогне и в работата. Необвързаните Телци да следват събитията към тях и да не избързват.

Близнаци

Новолунието ще подтиква връзката на обвързаните Близнаци. Ще имате опцията да извършите по-сериозни проекти за двама ви. Необвързаните представители на зодията може да видят на хоризонта някоя забавна персона. Но не се опитвайте да сравнявате него или нея с предходните ви сътрудници, това ще е невероятно. Тази персона ще се откроява.

Рак

Обрат в любовния живот на Раците! Това ще се случи с помощта на непредсказуемата Луна и по-специално новолунието, което ще окаже въздействие върху вашия партньорски бранш. С обичания човек ще имате опция за ново начало в несъмнено измерение на вашата любовна връзка. Но бъдете подготвени да деянията повече еластичност с колегата, когато се движите напред, защото няма да липсват дребни трудности.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ги чакат доста хубави моменти в любовта, с помощта на Венера. В сряда, планетата ще се реалокира в бранша на връзките ви и ще остане в тази част на графиката до 10 февруари. Ако скоро сте срещнали някоя забавна персона, има късмет връзките да се развият. Обвързаните Лъвове ще се радват на сладка обич.

Дева

Що се отнася до любовния живот на Девите, тази седмица те ще се усещат по този начин, като че ли са се качили на влакче в увеселителен парк! Новолунието ще окаже въздействие върху техния бранш на романтиката и това ще им помогне да запазят любовните искри с някого, който е завладял сърцето им.

Но не са изключени обрати, обърквания. Въпреки това нова сила се отваря към Девите в любовта, бъдете търпеливи.

Везни

Любовта е във въздуха, уважаеми Везни! Ако сте необвързани, тази седмица може да има смяна във връзка с романтиката в живота ви. Венера ще се реалокира във вашия бранш на любовта и ще се задържи по този начин до 10 февруари. Обвързаните представители на зодията ще се усещат по този начин, като че ли се влюбват още веднъж един в различен, а някои ще стартират да вършат и проекти за бебе.

Скорпион

Ако скоро сте почнали връзка, тази седмица може да решите да визиите новата си половинка на фамилията. Необвързаните скорпиони ще получат предложение от другар за ново запознанство, не го отхвърляйте. Той или тя може да се окаже вашето съвършено съвпадане.

Стрелец

Ако сте влюбени, тогава за вас новините са чудесни! След сряда ще забележите, че връзката сред вас и обичания човек доста се усъвършенства. Ще имате предпочитание да споделяте, да вземете жизненоважни решения за финансите, за връзката ви. Тази естетика ще се задържи до 10 февруари.

Козирог

Що се отнася до любовта, Козирогът ще бъде водещата фигура през тази седмица. Новолунието във вашия знак ще ви помогне да поставите ново начало във връзката ви.

Въпреки и да имате решение за това по какъв начин да се справите с избрани обстановки, половинката ви може да не е на същото мнение. Комуникацията е доста значима в разрешаването на катаклизмите.

Водолей

В сряда, Венера, планетата на любовта и хубостта, ще влезе в знака ви и ще остане в него до 10 февруари. В резултат на това, ще забележите по-голям магнетизъм, без да се постанова да полагате никакви специфични старания.

Представителите на противоположния пол ще бъдат привлечени към вас като пеперуда към пламъка на свещ. Бъдете смели и изразявайте своите странности, в този момент е моментът да подобрите романтиката във връзката.

Риби

Обвързаните Риби е доста евентуално да се почувстват изморени. За благополучие Вселената ще ви даде опцията да се порадвате на моменти единствено с обичания човек. Отдайте се на усамотение, направете си къса отмора. Ако сте необвързани, помислете дали остарели любовни рани не ви пречат да отворите сърцето си за нова обич. Помислете за диалог с лайф коуч. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР