Планетата е нашият дом. Дом, за който всеки един от

...
Планетата е нашият дом. Дом, за който всеки един от
Коментари Харесай

Полезни потребителски навици, с които можем да опазим природата

Планетата е нашият дом. Дом, за който всеки един от нас носи отговорност. И до момента в който за огромните промени би трябвало време, то всеки от нас може да промени персоналните си привички по метод, който да способства за опазването на околната среда. В тази публикация ще ви дадем няколко хрумвания в тази тенденция. Вижте кои са те: 

Купете си платнена торбичка за извършване на покупки

Нещо, което доста елементарно може да извършите и даже да спестите пари е да си вземете торбичка от плат когато ходите до магазина. Така няма да купувате от найлоновите торбички за еднократна приложимост, които са един от главните замърсители на природата. 
Сутрешните привички, с които можем да притеглим щастието и триумфа в живота си
Няколко елементарни за осъществяване утринни навика могат да ни оказват помощ да притеглим щастието и триумфа в живота си. Всеки знае, че в случай че денят...
Прочети повече
Спрете да ползвате сламки или си вземете железна такава

Ползването на сламки е много положително решение, поради, че те са направени от пластмаса за еднократна приложимост. Доста заведения минаха на забавна опция - сламки, които са направени от тесто за паста. Друга алтернатива е да си купите железна сламка, която да почиствате след приложимост. 

Вземете си железна или стъклена бутилка за вода

Една добра опция на бутилираната в пластмасови бутилки вода е да си купите бутилка за многократна приложимост. Ще видите, че единствено от това ще спестите ужасно доста пари и фрапантно ще намалите отпадъците, които генерирате. 
Спазвайте тези правила и 2022 ще ви донесе ЗДРАВЕ, благополучие и обич
Нова година-нови обещания, очаквания и фантазии. Поставяме си нови цели, нови привички, които да ни приближат към стремежи по-здравословен метод...
Прочети повече
Купувайте биоразградими торбички

Един от огромните проблеми, които имаме е, че въпреки всичко ни се постанова да употребяваме торбички. Дали ще са за боклук или такива, с които чистим след кучето си по време на разходка. За благополучие в комерсиалната мрежа има биоразградими торбички, които можем да закупим и да използваме с чиста съвет, че няма да замърсяваме в допълнение. 

Купувайте облекла втора ръка

Още едно финансово преференциално решение, което е в интерес на природата. Текстилните боклуци са едни от най-големите в международен мащаб и това е добър метод да ги понижим по натурален път. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР