Планът за възстановяване и устойчивост е вреден за държавата. Това

...
Планът за възстановяване и устойчивост е вреден за държавата. Това
Коментари Харесай

КТ "Подкрепа": Планът за възстановяване в този вид е вреден за държавата

" Планът за възобновяване и резистентност е нездравословен за страната ". Това сподели в предаването " Твоят ден " на NOVA NEWS Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа.

" Според някакви пари ни се предлага да си досъсипем страната, най-много нейната енергетика. Защото в него са планувани всякакви неща, които ще доведат до гибелта на българската енергетика – въглищната такава ", уточни като причина той.

Според Манолов бихме могли да се откажем парите по Плана - " тези 6-7 милиарда евра и да си запазим енергетиката, която сега ги продуцира в границите на по-малко от година ", безапелационен бе Манолов.

Той разяснява и парите на страната. " Твърде допустимо е бюджетът за идната година да бъде одобряван през април-май по време на годината, което е неуместно единствено по себе си ".

Синдикалистът регистрира като позитивни поправките, направени сред двете четения на бюджета, по средствата за образованието, за развиването на предприятията за градския превоз в България, за заплати в Министерство на вътрешните работи, музеите и библиотеките и в Здравната каса.

Това съгласно него обаче е станало за сметка на буферите. " Сега тези буфери са понижени, завишиха им прогнозата за събираемостта и ще забележим до каква степен ще стигне ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР