Планът е част от пакет от 13 мерки, които Фезер,

...
Планът е част от пакет от 13 мерки, които Фезер,
Коментари Харесай

Германският вътрешен министър планира да създаде Звено за ранно р...

Планът е част от пакет от 13 ограничения, които Фезер, редом с ръководителя на Службата за вътрешно разузнаване Томас Халденванг и началника на Офиса на федералната престъпна полиция Холгер Мюнх, показа през днешния ден в Берлин.

 

Преобладаващата част от от ограниченията, включени в пакета, към този момент бяха огласени.

Екстремистите в крайната десница целят да подкопаят доверието в стабилността и способността на страната да работи, се показва в документа, съдържащ пакета с ограничения. Според него, те споделят тази цел с някои задгранични фактори, които също имат интерес от съкращаване на демокрацията.

 

" Авторитарните страни употребяват подправени профили, с цел да основават неестествен достъп до интернет, пишат истории със фотоси, основани с изкуствен интелект, и им придадат меродавност с копирани уеб сайтове на вестници ", се отбелязва още в текста.

 

Подобни координирани акции се употребяват за манипулиране на свободното образуване на мнение и политически диспути и за намаляване на демокрацията, се споделя също така в документа.

 

Новото Звено за ранно откриване ще има за цел да разпознава авансово сходни акции.

 

" Искаме да използваме всички принадлежности на правните правила, с цел да предпазим нашата народна власт ", означи Фезер в изказване. " Искаме да смажем мрежите на крайнодесния екстремизъм, да ги лишим от приходите им и да отнемем техните оръжия ", безапелационна бе тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР