Пламена Чакърова изпрати една много успешна година, в която спечели

...
Пламена Чакърова изпрати една много успешна година, в която спечели
Коментари Харесай

Пламена Чакърова: Миналата година беше много специална за мен

Пламена Чакърова изпрати една доста сполучлива година, в която завоюва бронзов орден в скока на дължина на Европейското състезание по лека атлетика за юноши и девойки под 18 години в Йерусалим (Израел). Заслужено възпитаничката на пловдивската школа и Стойко Цонов откри място в Топ 10 за Атлет на България за 2022 година, заемайки деветата позиция.

Чакърова даде особено изявление за Sportal.bg , в което приказва за миналите страсти и задачите си през 2023 година

“Миналата година е доста специфична за мен, защото за първи път съумях да пробия в професионалния спорт. С леки компликации за медала, само че съм доста признателна за миналата година. Не съм не запомнила медала и страстите - благополучие, това е страстта, с която виждам обратно. Няма с какво да се съпостави. Но в това време виждам и напред, тъй като и тази година има доста значими надпревари.

Да се надяваме, че и тази година на Европейското състезание под 20 години ще съумея да се преборя за орден. Надявам се дори да се приготвя по-добре, в сравнение с за предишното. Определено няма да откажа персонален връх, само че се надявам и на по-високо място на почетната стълбичка ”, показа Чакърова пред Sportal.bg .

Какво е мнението на младата атлетка за взрива на пловдивската атлетическа школа в последните години и особено 2022 година: “Около мен има доста огромни спортни триумфи и аз виждам един тип да се съревновавам малко с тях. ”

Цялото изявление с Пламена Чакърова може да намерите във видеото.

Снимки: Start-photo.bg 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР