Пламен Янев и Тодор Иванов вече встъпиха в длъжност като

...
Пламен Янев и Тодор Иванов вече встъпиха в длъжност като
Коментари Харесай

Определиха ресорите на зам.-областните управители на Бургас

Пламен Янев и Тодор Иванов към този момент встъпиха в служба като зам.-областни шефове на Бургас. Това стана след заповеди на премиера Кирил Петков.

Като зам.-областен шеф Тодор Иванов ще дава отговор за провеждането на държавната политика в региона на защитата, превоза и известията, осведомителните технологии, културата, енергетиката, физическото образование и спорта, околната среда, както и ще реализира общ надзор върху активността на дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “. Той e приключил две магистратури – машинен инженер по специалността „ Транспортна техника и технологии “ и „ Индустриален мениджмънт “ във Факултета за немско инженерно образование и индустриален мениджмънт в Техническия университет София.  Тодор Иванов заема позицията на зам.- регионален шеф от квотата на Политическа партия „ ИТН “.

Като зам.-областен шеф Пламен Янев ще дава отговор за провеждането на държавната политика в региона на обществените финанси, обществената политика, образованието и науката, опазването на здравето, стопанската система и туризма, развиването на растениевъдството и отглеждането на животни, както и ще реализира общ надзор върху активността на Дирекция „ Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността “. Той също е магистър по стопанска система. Завършил е магистратура „ Застраховане “, има две бакалавърски степени „ Застраховане и обществени действия “ и „ Стопански и финансов надзор “ от Стопанска академия „ Димитър А. Ценов “ в Свищов.  Пламен Янев заема позицията на зам.- регионален шеф от квотата на Политическа партия „ Продължаваме промяната “.

Със заповеди на премиера Кирил Петков от петък (21.01.2022) постовете на зам.- регионални шефове освободиха Божан Божанов и Асен Бонджев, които бяха назначени от служебното държавно управление.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР