Пламен Нунев се радва на особеното внимание и любовта на

...
Пламен Нунев се радва на особеното внимание и любовта на
Коментари Харесай

Вижте как ГЕРБ нахрани за ЧНГ журналистите в Русе, Пламен Нунев досущ като Хю Хефнър

Пламен Нунев се радва на особеното внимание и любовта на локалните публицисти. Не можах да подмина този забавен кадър от това ”невероятно ” празненство на партия ГЕРБ с всички подчинени на партията публицисти.
Един кадър, който демонстрира задоволително доста за " четвъртата власт " на локално равнище. Нямам нищо срещу това хората да честват, само че не и по този метод - проява на щастливо " общуване " сред публицисти и индивидът от Бяла, който разпределял порциите в Малката Виена.

Това изяснява изчезналата обективност и сдържаност на локалните медии. Изглежда, че партийната хранилка е по-сладка от това да работиш в услуга на обществото. Сега е съвременно да си ПР, тъй като е по-доходоносно и безвредно от това да си прост-о публицист. Този коментар прави Николай Маринов за локалния уебсайт Dunavmost. И добавя: " Защото надали някой различен ще му обърне внимание - тези от фотографията сигурно ще ме пренебрегват ".

Р. S. Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев театралничи съвсем като издателя на " Плейбой " Ху Хефнър заобиколен от доста хубавици.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР