Пламен Моллов, който вчера не се яви пред депутатите, заради

...
Пламен Моллов, който вчера не се яви пред депутатите, заради
Коментари Харесай

Пламен Моллов пази следствената тайна

Пламен Моллов , който през вчерашния ден не се яви пред депутатите, поради абсурда с оферти рушвет на шефа на БАБХ Христо Даскалов , се появи в студиото на Българска национална телевизия извънредно.

Готов е да се яви пред депутатите другата седмица, когато бъде планувано още веднъж съвещание.

" Търпеливо изчаках няколко дни, с цел да видя до каква степен ще стигне тази акция. " Цялата държавна машина впрегната против един елементарен човек ", изясни изгубването си и пуснатата отпуска. Чул единствено внушения, обвинявания и квалификации , което дефинира като " опит за политическа и обществена дискредитация на един човек ".

Моллов обвърза тази акция с политическите планове - Пламен Моллов бе разгласен като един от съучредителите на партията на Стефан Янев " Български напредък " . Стефан Янев разгласи към този момент, че Моллов няма да е измежду съучредителите, до момента в който не се почисти името му.

На всички въпроси, свързани с изтеклия запис и срещата си с Даскалов, Моллов отхвърли да дава отговор с изказванието за потребността да резервира следствена загадка, защото към този момент се води досъдебно произвеждане.

Обясни, че е имал среща с Даскалов, само че мотивът бил да се предложи образование в университета на чиновниците на БАБХ . Пари не бил носил, уточни Моллов:

" Ако някой нещо твърди, това не значи, че това е истина, а и ще би трябвало да го удостовери. Има досъдебно произвеждане и то ще откри истината. " и " всяко изказване може да бъде правилно или погрешно, само че не аз съм индивидът който може да го откри. " За определяне на истината по думите на Пламен Моллов има следствени органи, които към този момент работят.

" Няма такава обстановка, в която да кажа повече ", съобщи още Моллов. Такъв би бил и диалогът в парламентарната комисия по корупцията. По думите на Моллов може да има и втори диалог, професионален, само че той би било редно да се води в комисията по земеделието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР