Пламен Георгиев ще започне с фалстарт - ГЕРБ си уреждат

...
Пламен Георгиев ще започне с фалстарт - ГЕРБ си уреждат
Коментари Харесай

Нинова с тежък укор: ГЕРБ си уреждат гаранция, че няма да бъдат закачани за краденето през последните 9 години

Пламен Георгиев ще стартира с провал - ГЕРБ си уреждат някой да им подсигурява, че няма да бъдат закачани за краденето през последните 9 години. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебатите по желание на ръководител на антикорупционния орган, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

„ Ключовата дума е доверие. Когато един орган и хората, които го съставляват, нямат доверие, каквото и да създадат, то няма да бъде възприето от българското общество. Борбата с корупцията е въпрос на доверие. Европа ни няма доверие и по тази причина споделя, че сме изпълнили всички механически условия за Шенген, само че не ни желае, тъй като има корупция “, сподели Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разясни, че за българското общество корупцията е проблем номер 1, тъй като няма доверие в институциите и в депутатите, че ще се реши този въпрос. „ Г-н Цветанов, през днешния ден не е време двамата претенденти да сблъскват хрумвания. Законът е признат “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. „ За страдание подозренията за необективност по каузи, които господин Георгиев към този момент е гледал, ще тежат “, уточни Нинова.

Тя дефинира Антикорупционния закон като " сакат ". „ Дадохте му един месец и го поправихте “, акцентира водачът на Българска социалистическа партия. Нинова попита дали от ГЕРБ си дават сметка, че европейските посланици не гледат тази полемика и обърна внимание, че ще пристигна нова оценка от Европа. „ Гледате в този момент и на момента да уредите един човек, който ще ви слуша, с цел да ви подсигурява, че няма да бъдете по никакъв метод закачани, за това което крадохте последните 9 години от ръководството на България “, разяснява Нинова.

Във връзка с объркването на Цветан Цветанов, че Корнелия Нинова е била заместник-министър в кабинета на Иван Костов, Нинова сподели: „ Днес допълнихте автобиографията ми с нови и незнайни за мен обстоятелства. Можете да се обърнете към господин Борисов, който за сходни обвинявания към този момент отговоря за съда “, уточни тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР