Пламен Асенов, специално за Faktor.bgБългария е кретенска държава!Държава, казах. Макар

...
Пламен Асенов, специално за Faktor.bgБългария е кретенска държава!Държава, казах. Макар
Коментари Харесай

De Profundis: Ако не вземем сериозни мерки срещу Русия, ще си останем кретенска държава

Пламен Асенов, особено за Faktor.bg

България е кретенска страна!
Държава, споделих. Макар че и така нареченият „ народ “ очевидно отдавна скрито и нахално си такова родителката, откакто се намираме там, където се намираме - на практика отвън НАТО и единствено официално в Европейски Съюз, доколкото Съюзът още дава пари да крадем.

Животни мръсни!

Извинявай, Иване /Динков/ и Емилияне /Станев/ - не е правилно, че против народ не се приказва. Ако той е подобен като българския, всеки български стихотворец, освен Ботев, има право да каже - а вий, вие сте идиоти!
Ало, вий, политиците, които сте част от този сякаш народ и сякаш произтичате от него - по какъв начин не потънахте в земята от позор, когато Кулеба се оказа първият политик от доста време насам, проговорил с човешки думи в светинята на българската народна власт - Народното събрание. Украинският външен министър по метод най-красив, единствено с две-три простички фрази, на маймуни ви направи, бе, шльоковци. Ама вие даже тогава си бъркахте в носа, тледахте полученото и се взирахте умно в тавана, като се правихте, че не разбирате защо иде тирада. И продължавате да се вършиме, че не разбирате от какво би трябвало да се срамувате.

Крайно време разделно е!

Много апелирам приятелите ми в Украйна, Полша, Чехия, в Англия и Австрия, в Германия и цяла Европа, в Щатите, Австралия и даже в Русия, да не ме възприемат към този момент като част от тъкмо този сякаш български народ и тъкмо тази сякаш българска страна. За мен те са позор и срам - скоро може да желая политическо леговище в Европейски Съюз.
По времето на комунизма не се махнах от тази страна, в това число поради наивната вяра, че комунизмът ще падне и тогава като стартира един живот…..Е, за 30 години тогава и над 30 след това, научих значимото - няма комунизъм, социализъм, тирания на пролетариата и други нелепости. Те са фасада. Има Русия, има съветска имперска политика, съветски интриги, подтикван от Русия тероризъм, в комбиниране с ненаситната жадност на тога по света да слугува на оня, у който е нагайката и който се държи като стопанин. Така е освен в България, по този начин е от Северна Корея до Куба, от Венецуела до Сърбия, от Близкия Изток до Африка.
Душата ме боли. Непоносимо. И след 60 към този момент изгубени, желая въпреки всичко да преживея последните 30 години от живота си на чист въздух.
Извинете за лиричното отклоняване, в действителност започнах този текст, единствено с цел да изброя главните точки на българската политика към Русия, които би трябвало да видя в програмата на партията, която ще изиска моя глас на последващи избори. За нищо друго към този момент няма да гласоподавам - стига взаимни отстъпки, стига избор на по-малкото зло, стига задатъци на кретени. Те, политиците, би трябвало да се преценяват с мен, не аз с тях.
Но, отново преди да стартира, още една записка.

Изритайте най-сетне Митрофанова,

бе, щъркели, наглите нейни закани към България и българите не престават, всичко вони и всички сме оцапани в лайната, които тя мята по вентилатора, до момента в който европейските ни и НАТО-вски политици - от президента Румен Радев, до последния Копейкин в Парламента - се снишават и пълзят. Как не ви се изтъркаха задниците от влачене, бе, гъзоглави?

И по този начин - политиката ни към Русия би трябвало да е политика на оптимално отдалечаване от Русия и търсене на оптимално мощни съдружници за опора. Защото, както знаем, самата Русия не признава правото да се отдалечаваш от нея, откакто тя желае да те приближи - и незабавно става нападателна, в случай че не слушкаш.
Румен Радев обаче пък незабавно ще каже - ами това към този момент сме го постигнали с участието в Европейски Съюз и НАТО.
Да не си вършим илюзии, жители, и да не оставяме един зелен чорап и неговите червени ешове да мислят вместо нас. Да си дадем сметка, че през последните години, изключително от 2014 насам, а да не приказваме за двата последни месеца, България единствено официално е член на тези съюзи. Сега те ни търпят единствено от вежливост и тъй като още не са измислили механизми, по които да изритат такива мръсни котета като нас.
И това е, тъй като България не се държи като съюзническа страна, ние не сме стожер на свободата и демокрацията в Европа и по света, не признаваме натовските войски за свои, кръшкаме от разполагането тук на по-сериозни сили и оръжия, т.е., затрудняваме, не облекчаваме общата защита. Да не приказваме за цирка към оръжията за Украйна, в който избихме всичката евро-атлантическа риба, до момента в който демонстрираме нашите най-прекрасни национални качества - дивотия, упоритост, дебелоглав, подготвеност да прегръщаме агресора и потисника, да викаме на черното бяло, а бялото въобще да не виждаме.
Така че първата ни задача е да станем действителни членове на Европейски Съюз и НАТО, да бъдем дейни и инициативни в Брюксел, да правим промените в личната си страна, да работим за усилване на евро-атлантическата взаимност, а не за намаляване, за това да се чуват гласовете на страните от Източна Европа в общия хор, за подсилване на общата стопанска система, политика, защита, да работим за усилване на глобите против незаконната и нападателна Русия. И за спазването им - тъй като в случай че продължаваме да пускаме съветски самолети да си фърчат над България с сякаш филантропичната задача да си прибират шпионите от Сърбия, значи отново се вършим на абдали. Или вършим другите на абдали, а себе си имаме за доста хитри.

България би трябвало дейно да затвори освен въздушното пространство, а пристанищата си за съветски кораби и сухоземните граници за съветски товарни и пътнически транспорти.
Трябва да се спре всяка търговия или различен бизнес с Русия.
Трябва да се прекратят политическите, културните и спортните контакти.
Трябва да се наложат мощни ограничавания за придобиването на благосъстоятелност и развиването на бизнес в България от руснаци или съветски компании.
Трябва да се основат условия и да се слагат периоди съветските притежатели тук да се разделят с наличната благосъстоятелност, а в случай че не съумеят в точния момент - отново да се разделят с нея, като бъдат обезщетени от страната по данъчна оценка.
Ако приемем, че не се скъсат напълно дипломатическите връзки с Русия, то най-малко в българското посолство в Москва би трябвало да останат дипломат, секретарка и гавазин - а това да стане и в съветското посолство в София, което автоматизирано ще ни защищити от

отровата на съветските шпионски мрежи

Трябва да се затворят всички български консулства в Русия, визи да се издават единствено в Москва, освен това - единствено за лимитирани случаи и по мощно рестриктивни правила.
Трябва да се разгласят за изтекли периодите на всички визи и други документи, издадени на руснаци, които сега обитават в България, и те да се върнат в обичаната си родна империя. С изключение на случаите, свързани с филантропични и политическите тематики.
Руската агитация на войната, на съветските имперски ползи, на съветските „ гледни точки “, в България би трябвало да бъдат приравнени с нацистката агитация, инкриминирани и подложени на непоколебим надзор и санкции. Медиите, политиците и организациите, които поддържат тази агитация, би трябвало да бъдат разследвани и надлежно - закривани и/или съдени.
Трябва да се приключи достъпът на български медии, политици и публични организации до съветски пари, да се анулират всички русофилски сборища в страната, да се забранят съветските флагове и руско-нацистки знаци по време на митинги, демонстрации и други политически и публични събития.
Трябва да се затвори българският пазар за всички съветски електронни медии и печатни издания.
Трябва да предизвикваме и да се включим интензивно в възможен европейски план за усилване на просветителните и политически излъчвания, предопределени за публиката в Русия. Не би трябвало да изоставяме руснаците напълно на отровното облъчване от Кремъл и кремълските Гьобелсчета, а да имат опция те да чуят истината.
Трябва да се отстрани преподаването на съветски език в междинните учебни заведения и всевъзможни школи за деца и възпитаници, единствено в 2-3 университета да остане съветската лингвистика като компетентност, само че с стеснен брой студенти.
Трябва надълбоко да се реформират българското Министерство на вътрешните работи, специфични служби и войска, като се пресече следеното възпроизводство в тях на съветски другари и шпиони, поклонници на Русия и съветското оръжие, крепители на съветските ползи. Само по този начин силовите ни структури ще проработят дейно против съветските подмолни дейности и хибридни офанзиви, а българското офицерство най-сетне ще може да вдигне глава, без да се срами от имена като Радев, Янев и други.
Светият синод би трябвало да бъде общително помолен от българската страна

да приключи връзките си с Руската кагебистка черква,

с цел да не продължава БПЦ да е съизвършител на нарушители, които с държанието си подкопават устоите освен на православната черква като институция, само че и на християнството като теория.
Има и още доста ограничения, които би трябвало да вземем, освен България, а и Европа, за въздържане на Русия, не мога да изброя всички. Ключовият въпрос е докога би трябвало да работят те.
Не до края на войната в Украйна. Не и до подмяната на Путин с някой различен съветски империалист. Не и до изтеглянето на Русия от Крим, Приднестровието, Абхазия, Чечня и всички други неруски територии.
Правилният отговор е, че рестриктивните ограничения, който би трябвало да образуват същински хигиеничен кордон към Русия, би трябвало да останат в действие, до момента в който не се види, че освен съветската върхушка, а и последният съветски мужик е не запомнил имперските си упоритости и се е трансформирал в естествен, свободен и демократично мислещ човек.
Да, дефинирам сложна задача, т.е., животът ни без Русия ще продължи доста дълго. Но в действителност - руснаците да му мислят какъв брой тъкмо. Без нас ще е тежко за тях - без тях, за нас ще е огромно облекчение.
Ако не вземем ограничения обаче и оставим нещата да се развиват под диктовката на Русия, изцяло справедливо ще си останем кретенска страна.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР