Плажната кърпа е аксесоар, без който не можем на морето

...
Плажната кърпа е аксесоар, без който не можем на морето
Коментари Харесай

Актуалните принтове за плажни кърпи това лято - slava.bg

Плажната забрадка е аксесоар, без който не можем на морето или басейна. След банските, тя е това, което ни основава комфорт на пясъка или шезлонга. Има доста хора, които се пекат непосредствено на пясъка или на тревата, само че друго си е да легнеш на нещо меко и комфортно. А и хигиената в условия на ковид е доста значима.

Сега промишлеността се грижи да има най-различни разновидности от плажни кърпи, доста от които съхнат по-бързо и не заемат доста място в чантата.

Както може би знаете, памучните кърпи си остават най-хубавият вид за морската отмора. Те попиват водата и са меки, като спрямо изкуствените, изобщо не запарват кожата. За страдание, някои са по-дебели и задържат вода.

Спортните кърпи, направени от микрофибър, ще са настоящи и това лято. По-изчистени като десени, те имат друго преимущество – съхнат доста елементарно и не тежат. Излизайки от водата, може да се забършете и по-късно да легнете на изсъхнало.

Безспорно, това лято кръглите плажни кърпи са номер едно на пазара. Предлагани в разнообразни размери и принтове, те са желан аксесоар за плажа. Много хора ги взимат, с цел да си създадат забавни фотоси на плажа и да съчетаят банските и чантата си с тях.

Кръглите кърпи, които са цялостен шлагер в Instagram, могат да бъдат плюшени, микрофибърни, памучни или от тънка изкуствена материя. Някои се оферират с ресни или помпони в профил.
Ето 4 типа принтове за плажни кърпи, които са настоящи това лято:
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР