Плажен бар на хърватския остров Раб е открил необичаен начин

...
Плажен бар на хърватския остров Раб е открил необичаен начин
Коментари Харесай

Кучешки живот в хърватски плажен бар

Плажен бар на хърватския остров Раб е разкрил необикновен метод да притегля притежателите на домашни любимци - като провежда съревнование по плуване за тях и техните кучета, оповестява Ройтерс.

 © фотоси: АРХИВ
Във вторник към дузина притежатели на кучета скочиха дружно с любимците си в морето от лодка, закотвена на към 100 метра от адриатическия остров, преплуваха до брега и по-късно пробягаха дистанцията до бара. Победители станаха Ервина Кришкович-Пахлина и нейният пудел Бони.

" Кучето ми доста обича да плува. Но когато видях на старта всички тези по-големи кучета в добра форма, си помислих, че моето няма късмет. Но най-после се оказа, че той е в действителност по-бърз от всички други ", споделя Кришкович-Пахлина.



След плуването кучетата бяха изправени пред ново предизвикателство - да видят кой ще погълне най-бързо порция от специфичен сладолед от соево мляко и ще изпие чаша безалкохолна бира, особено направена за кучешкия усет.

Собственичката на бара Руби Монтанари-Кнез споделя, че надпреварите са метод за привличане на вниманието към това какъв брой значими са домашните любимци в живота ни, а също по този начин и за сближение на общността. " Когато участваш в сходни неща, това постоянно е добре за общността - хората излизат на открито, дейни са, упражняват и контактуват между тях ", споделя тя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР