Плажът на Златни Пясъци, Слънчев ден, Свети влас, Поморие –изток,

...
Плажът на Златни Пясъци, Слънчев ден, Свети влас, Поморие –изток,
Коментари Харесай

Това са 13-те най-чисти BG плажа за лято 2021

Плажът на Златни Пясъци, Слънчев ден, Свети влас, Поморие –изток, Дюни, Дюни-юг и Аркутино са измежду българските плажове, които ще се кичат това лято с отличителния знак за качество " Син байрак ".

" Син байрак " е интернационална стратегия, която обследва крайбрежни дестинации по целия свят по разнообразни индикатори - качество на водата, оборудванията, сигурност, екологичност и положително ръководство.

В листата за тази година влизат още трите плажа на Слънчев бряг – северен, централен, юг, Несебър – юг и Созопол – Централен и Харманите.

През актуалната година от Програмата „ Син байрак “ са отпаднали плажовете на Албена и Бялата Лагуна, както и дългогодишните участници – Елените и Оазис.

Особено внимание в този момент се обръща на въздействието на Covid пандемията, която непроменяемо оказва въздействие върху действието на всички бизнеси, като изключително обиден е туризмът. На плажовете със Син байрак се ползват специфични ограничения против разпространяването на вируса, наред с всички други, наложени от критериите на Програмата, показват от Българското придвижване Син байрак.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР