Плаж Силистар отново ще даде терен за снимките на риалити

...
Плаж Силистар отново ще даде терен за снимките на риалити
Коментари Харесай

Мистериозен водещ сменя Алекс Сърчаджиева в Игри на волята - slava.bg

Плаж Силистар още веднъж ще даде терен за фотосите на риалити формата „ Игри на волята “, а клапата към този момент щракна. На Арената за провокации обаче няма да участва актрисата Алекс Сърчаджиева, научи „ Монитор “. Името на новия водещ, както и детайлности към него, към този момент се пазят в загадка, само че до дни от продукцията ще издадат кой е той.

Участниците във втори сезон още веднъж ще бъдат разграничени в три тима от по осем души всеки, заради което от екипа не се тормозят за скупчване на доста хора едно място около ограниченията за сигурност поради новия ковид.

„ Реално нямаме подобен проблем. Не са доста хора събрани на едно място. Вилата е с обособени стаи, тя е голяма. Тествани са всички участници, още преди да влязат в шоуто. Екипът също. Така че са взети всички ограничения “, разясниха още пред „ Монитор “ от екипа на предаването.

Сред запалянковците, които ще тестват волята си за огромната премия от 100 000 лева е 18-годишна ученичка. Първият участник, за който бе разкрита информация, пък е цивилен водач. Той ръководи едни от най-големите самолети и всеки ден дава отговор за живота и сигурността на стотици пасажери. Едно от забавните попадения е и каскадьорка.

„ Много е готова и мисля, че има сили да се пребори с най-силните мъже. Но тестванията, които ние сме подготвили ще затруднят и нея оптимално. “, разкри Ники Мартинов, който е съветник на продукцията.

Мартинов намигна, че тази есен предстоят още по-мащабни и зрелищни борби.

„ Смея да настоявам, че имаме извънредно мощен кастинг. След страхотното показване на всички участници предходната година, за нас беше голямо предизвикателство да намерим също толкоз забавни запалянковци, които да се впуснат приключението. Но подсигурявам, че успяхме! ", добави той.

Припомняме, че „ Игри на волята “ ще се завърне в есенния ефирен сезон като част от програмата на Нова тв.

Източник: Monitor

Снимка: Нова тв
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР