Пиянски скандал е в основата на убийството на 71-годишния мъж,

...
Пиянски скандал е в основата на убийството на 71-годишния мъж,
Коментари Харесай

Убийството на дядото в Обеля е извършено след пиянска свада

Пиянски скандал е в основата на убийството на 71-годишния мъж, открит гол и завит в одеяло в столичния кв. “Обеля ” предходната седмица.

За гибелта му е арестуван негов прочут, с който се черпили, преди да се стигне до ударите с нож.

Двамата постоянно пиели дружно. Така било и във съдбовната вечер, само че след няколко чашки се скарали. Тогава гостенинът издебнал домакина си да стане, с цел да отиде до тоалетната.

Грабнал кухненски нож и го нападнал в тил. Пробол го няколко пъти, а мъжът паднал на пода. Нападателят траял и почнал да ръга жертвата си и в гърдите и корема.

След като го умъртвил, запазил самообладание. Съблякъл мъжа и прибрал облеклата, които след това изгорил. Сложил тялото в банята и старателно измил целия апартамент. 

Ползвал и белина, с цел да заличи следите от кръв, които биха светнали на флуминесцентна светлина.

Тялото пък изкъпал деликатно. Ползвал душгел, а освен вода. Къпането било със студена вода - по този начин мъжът целял раните да се свият, разказал той на проверяващите.

След банята килърът увил жертвата си в одеяло и го поставил на пода в спалнята. Взел кървавите облекла и ги изгорил. Същото направил и с облеклото, което носел по време на убийството.

Тялото престояло няколко дни в дома му. Дъщеря му опитвала да се свърже с него, само че откакто не съумяла, решила да посети татко си.

Още с влизането видяла, че е чистено. Това я изненадало, тъй като татко ѝ имал проблеми с кръста. Тялото разкрила в спалнята и незабавно повикала полиция. По натрупа имало следи от скорошна еякулация. Затова първоначално имало и версия, че може жена да го е умъртвила. Бързо обаче криминалистите я отхвърлили и стигнали до същинския палач, оповестява 24 часа.

Той признал за закононарушението в предварителната сказка. Тя обаче няма доказателствена мощ в съда.

Софийската градска прокуратура ще изиска от съда мъжът да остане за непрекъснато в ареста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР