Пияният до козирката водещ от БНТ Цветан Николов се размаза

...
Пияният до козирката водещ от БНТ Цветан Николов се размаза
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Пиян водещ на БНТ едва не загуби живота си! Размаза се с личната си кола в стълб на моста Чавдар

Пияният до козирката водещ от Българска национална телевизия Цветан Николов се размаза с персоналната си кола в дирек на моста "Чавдар " и едвам не почина. Това разкриха пред БЛИЦ очевидци.



Както проличава от фотосите, колата на журналиста - "Шевролет Каптива ", е излязла отвън надзор и е финиширала в стоманенобетонното оборудване и го е разцепила. Николов е бил изваден от автомобила си от лекарите на Бърза помощ, които са пристигнали минути след случая.



По-късно чиновниците на отдел "Тежки пътно-транспортни катастрофи " към столичната полиция са създали инспекция с дрегер, която е открила съществуване на 2,9 промила алкохол в кръвта му.

Водещият, който е на 32 години от Лом, е бил откаран в "ИСУЛ ", където сега го оперират. Когато се възвърне, той ще бъде съден за шофиране в нетрезво положение. Служители на Столична община близо час разчистваха останките от Шевролета на журналиста от уличното платно, което неотдавна бе ремонтирано.

Николов се е държал несъответстващо в първите минути след случая. Той е скочил на лекарите от Бърза помощ и се е държал жестоко с тях, когато му се притекли на помощ и го извадили в съвсем безпомощно положение от смачкания "Шевролет ".

По-късно, когато бил закаран в "ИСУЛ ", журналистът изненадващо оповестил пред екипа на болничното заведение, че би трябвало да внимават с него, тъй като е зам.-директор на Народния спектакъл. След това се окопитил и оповестил, че нищо не си спомня от злополуката, в която едвам не загуби живота си. В момента той е под анестезия, а лекарите правят интервенция.

Служители на Столична община близо час Кростанките от Шевролета на журналиста от уличното платно, което неотдавна бе ремонтирано.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР