Пияни американски туристи бяха спешно евакуирани от Айфеловата кула, предаде

...
Пияни американски туристи бяха спешно евакуирани от Айфеловата кула, предаде
Коментари Харесай

Пияни американци се заклещиха и заспаха на Айфеловата кула, евакуираха ги специални служби


Пияни американски туристи бяха незабавно евакуирани от Айфеловата кула, съобщи БГНЕС. Двамата били открити да спят сладко, оплетени в железата на кулата – заклещили се, тъй като били опиянени до некомпетентност. Мъже са открити от охранители в ранните часове на деня през вчерашния ден, заяви парижката прокуратура.

Те платили, с цел да се качат на парижката забележителност в понеделник към 22:40 ч. локално време и прескочили бариерите за сигурност, до момента в който се спускали надолу, заяви полицията. Били открити в зона, която нормално е затворена за гости – сред второто и третото равнище на кулата.

Специализирано поделение на пожарната за избавяне на хора от височини е изпратено да извади мъжете от клопката, заяви организацията. Обичайният час на отваряне – 09:00 ч., се забавил поради откриването на пияната двойка.

Двамата господа не са представлявали никаква опасност за обществеността, обявиха от обществения оператор на Айфеловата кула.

Случаят обаче идва в миг, откакто в събота 2 бомбени закани към кулата постановиха хората по паметника да бъдат евакуирани два пъти в един и същи ден. Френската полиция стартира следствие, откакто подправените бомбени закани бяха отправени посредством изявления в уебсайт за игри и платформа за онлайн контакт сред жители и полиция.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР