Пияна жена и антураж бяха извадени от полета за Ибиса след кавга преди излитане, пътникът казва, че авиокомпанията е трябвало да направи повече, за да го спре

...
Шокиращи кадри заснеха жена в полет на Ryanair, който трябва
Коментари Харесай

Шокиращи кадри заснеха жена в полет на Ryanair, който трябва да излети от летището в Манчестър за Ibiza предизвиква сбиване на борда с други пътници. Пътникът, който е заснел изпитанието, смята, че авиокомпанията е можела да направи повече, за да спре битката, преди да е излязла извън контрол.

Гурдящият в розово е видян да се кара в понеделник, 21 август, с друг пътник няколко минути преди излитането на самолета, разкрива видео, заснето от Линдзи Кеш.

Самолетът трябваше да напусне Обединеното кралство в 15:00 часа. да лети до испанския остров, но възмутителното поведение на жената, което започна 15 минути преди излитането, застраши навременното пристигане за полета.

Малко след разногласието избухна сбиване по пътеките и през седалки.

След като нещата се успокоиха, жената, за която се смяташе, че е „пияна“,  беше поставена в хедлок и оставена настрани. Въпреки че другите около нея се опитваха, никой не успя да укроти нрава на жената.

Тогава изведнъж един глас извика, казвайки: „Ще те намеря.“ Според Daily Mail някой, свързан с полета, каза, че това е жената в розово.

След известно време мъже, за които се смята, че са членове на нейното семейство, които също са били в полета, я дръпнаха и се опитаха за да се обърне към другите, които са участвали в мелето. Мъж, облечен в зелено, е видян да блъска един пътник и да крещи на друг.

Според Кеш в крайна сметка полицията е дошла и ескортирала жената от самолета. Освен жената, други двама също бяха катапултирани от самолета.

След като тримата бяха извадени, пътниците, седнали в полета, избухнаха в аплодисменти.

Полицията в Манчестър каза, че арестува лицата, причинили инцидента, и ги остави в ареста за разпит.

„Полицаите бяха извикани около 15:00 часа. вчера (понеделник, 21 август) на съобщения за неприятни пътници на борда на полет, излитащ от летище Манчестър“, каза говорител. „Двама мъже на 30 години и една жена, също на 30 години, са арестувани по подозрение, че са били пияни на борда на самолет. Един от мъжете и жената бяха арестувани по подозрение за нападение над полицаи. Всички те остават в ареста за разпит.”

Полетът е бил отложен с час и половина, според Кеш. Тя каза, че в допълнение към скандала, предизвикан от жената в розово, децата са били разстроени и плачели.

Кеш вярва, че всичко това е можело да бъде предотвратено, ако персоналът на авиокомпанията е блокирал жената да се качи на самолета полет от самото начало, което предполага, че е имало признаци, че е действала преди първоначалното натоварване на самолета.

„Тя нахлу във всички в секундата, когато се качи на самолета“, каза Кеш, предлагайки също така, че трябва са се намесили, вместо да оставят „това на пътниците“.

Говорител на Ryanair поднесе корпоративни извинения на „засегнатите пътници за всяко неудобство, причинено в резултат на разрушителното поведение на тези пътници.“

Те не признаха, нито предложиха, че персоналът им е могъл да направи нещо по-добро или повече, за да намали ескалацията на въпроса.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР