Пиян просяк извади нож на пловдивчани и заяви, че скоро

...
Пиян просяк извади нож на пловдивчани и заяви, че скоро
Коментари Харесай

Просяк извади нож: Ще има трупове!

Пиян бедняк извади нож на пловдивчани и съобщи, че скоро ще има мъртвец. Ужасяващата история се е разиграла през вчерашния ден, към 19:20 часа в региона на жп гара „ Филипово “, а за случката описа пострадалата млада дама във фейсбук групата „ Забелязано в Пловдив “. Екипът на „ Марица “ разгласява текста на известието без редакторска интервенция, с цел да стигне то до повече жители и с цел да насочим публичното внимание към евентуалната заплаха от сходни лица и произшествия, които стават все по-чести в нашия град:

„ Всички пловдивчани знаем за ЖП гара Филипово и какъв брой е пуста, въпросната преживелица се разигра там. Както аз и приятелят ми си стояхме, седнали на едни стълбички на гарата, забелязахме един мъж да се взира в нас. Мъжът е висок, с брада, леко накуцващ и постоянно обикаля по улиците да проси пари с табела на врата, в която написа, че е болен и се нуждае от средства. Въпросният човек както ни наблюдаваше, реши да пристигна при нас и да се направи на забавен.

Още с идването му забелязахме, че е пийнал и може би не знае какво прави. Започна да ни приказва по какъв начин някой му бил изкъртил гаража и меко казано загатна, че ние сме го създали. Обясняваше ни по какъв начин,ако откри причинителя, щяло да му се случи преживелица. Ние не му обърнахме доста внимание, до момента в който той не бръкна е чантичката си и не ни изкара нож.

Започна да го размахва и да изяснява по какъв начин щял да заколи някой човек, по какъв начин щяло да има скоро мъртвец и така нататък Ние затова се стреснахме малко, само че приятелят ми по най-внимателния метод му изясни, че не сме ние причинителите, след което се изнесохме от мястото по най-бързия метод.

Звъннахме на полицията, с цел да ги уведомим за случилото се. След 15 минути при нас пристигна патрулка, обяснихме им и те ни споделиха, че към този човек е имало доста тъжби, тъй като не веднъж се е случвало нещо сходно. След диалога служителите на реда взеха ножа от индивида, само че нищо повече.

Обръщам се към вас пловдивчани, да бъдете ВНИМАТЕЛНИ! Има всевъзможни такива по улиците и това е живото доказателство. Защото ние даже не му бяхме обърнали доста внимание, до момента в който той не стартира да се приближава до нас. Бъдете наблюдателни, от време на време тъкмо когато не очаквате, може да се случат нещата! ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР