Пиян младеж без шофьорска книжка е ударил тази нощ полицейски

...
Пиян младеж без шофьорска книжка е ударил тази нощ полицейски
Коментари Харесай

Пиян младеж без шофьорска книжка удари полицейски автомобил

Пиян юноша без шофьорска брошура е блъснал тази нощ полицейски автомобил в Хасково, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Инцидентът с полицейския автомобил стана към 1:50 часа нощес, когато униформените правели дежурен обход през улица " Епископ Софроний ".

21-годишният пийнал юноша и без брошура, който блъсна патрулка в Хасково е престъпно проявен. Осъждан е за нанасяне на междинна телесна щета, за което е бил наказан на пробация.

Полицейската кола " Грейт уол " на Районното ръководство в Хасково е блъсната от " Опел ", каран от младежа от Спахиево, приближаващ от улица " П. Р. Славейков ", която е без преимущество. При случая полицейският автомобил е с леки материални вреди. Водачите са тествани за алкохол, като тази на виновният водач отчела 1.4 промила.

При информация се оказало, че е недееспособен и не има удостоверение за правоуправление. Задържан е до 24 часа. По време на злополуката в Опела е пътувал и малолетният брат на лидера, който след случая е ругал служители на реда, сподели началникът на Районното ръководство в Хасково основен контрольор Иван Расоков.

17-годишният юноша също е бил арестуван в полицията. По случая е формирано бързо произвеждане за ръководство на МПС след приложимост на алкохол, оповестиха за Haskovo.net от Районна прокуратура в Хасково. За закононарушението, законът планува от 1 до 3 години затвор и санкция от 200 до 1200 лв..

Според осведомени мъжът е от ромски генезис и е дървосекач.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР