Пиян, който бил и с отнета книжка, ударил патрулка на

...
Пиян, който бил и с отнета книжка, ударил патрулка на
Коментари Харесай

Пиян блъсна полицейски патрул при опит да избяга от проверка

Пиян, който бил и с отнета брошура, блъснал патрулка на катаджиите при опит да избегне полицейска инспекция в Разград. Служебният „ Опел Астра ” за повторно този месец търпи вреди при произшествие, провокирано от лидер в нетрезво положение, научи „ Труд ”.

Последният случай с патрулната кола е станал към 5,20 часа тази неделя на ул. „ Перистър ”, прецизират от полицията в Разград. Катаджиите подали сигнал на „ Фолксваген Голф ” да спре за инспекция, само че вместо това водачът траял, ускорявайки, с цел да избяга от патрула. Катаджиите тръгнали след него и при опит да го изпреварят, с цел да му попречат да избяга, лидерът изгубил надзор над колата си и блъснал задната част на полицейския автомобил.

При конфликта няма потърпевши и инспекцията била осъществена. Оказало се, че водачът дезертьор е зад кормилото с 2,18 промила алкохол. Освен това книжката му била отнета преди време. Той отказал да даде кръвна проба. След медицински обзор е спретнат в ареста на полицейското ръководство.

Това е втори случай със същата кола на Министерство на вътрешните работи в Разград този месец. По Великден 42-годишен лишил преимуществото на патрул на пътните служители на реда и блъснал автомобила им. Тогава инспекцията откри, че лидерът е пийнал. Имало данни, че е използвал и наркотични субстанции.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР