Пиян е бил шофьорът, предизвикал тежка катастрофа на оживен булевард

...
Пиян е бил шофьорът, предизвикал тежка катастрофа на оживен булевард
Коментари Харесай

МВР: Виновникът за вчерашната тежка катастрофа във Враца е бил пиян

Пиян е бил водачът, провокирал тежка злополука на многолюден бул. във Враца през вчерашния ден следобяд, оповестиха от полицията.
Както първо организация BulNews заяви, случаят стана към 17.30 часа на бул. „ Христо Ботев “, до новата бензиностанция „ Феникс Петрол “. Лек автомобил „ Форд Мондео “, ръководен от 47-годишен мъж, се движел в посока жк "Дъбника ". Той навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал челно в движещата се към центъра на града „ Шкода Фабия “, карана от 50-годишен мъж. И двете коли са с врачанска регистрация.



При удара е потърпевш мъжът зад кормилото на „ Шкода “-та. Той е бил превозен с кола за спешна помощ в болничното заведение, където след обзор е открито, че има разкъсно-контузни рани на главата и шията и охлузвания в региона на горните и долните крака. Лекарите решили, че заплаха за живота му няма и го освободили за домашно лекуване. Ранен е и 23-годишният наследник на мъжа, който пътувал с него в колата. Той имал забележими пострадвания в региона на главата, само че отказал да бъде прегледан от медиците.
Нанесени са и солидни материални вреди по колите. По данни на Министерство на вътрешните работи, те възлизат на към 3000 лв..
Причината за ПТП-то е несъобразена скорост с характера и интензивността на придвижването от страна на лидера на „ Форд “-а. Освен това се оказало, че той е бил пийнал. Пробата му за алкохол отчела над 1.2 промила. Тази на лидера на „ Шкода “-та е негативна.
На нарушителя са формирани два акта, след което той бил арестуван в ареста за 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР