Пиян дядка, подгонил да гази свой съселянин след люта свада,

...
Пиян дядка, подгонил да гази свой съселянин след люта свада,
Коментари Харесай

Сеир във Врачанско! Пиян дядка подгони да гази съселянин

Пиян дядка, подгонил да гази собствен съселянин след люта кавга, бе изправен на подсъдимата пейка, научи BulNews.bg. Делото против 64-годишният Н.В. се гледа преди дни от районния съд в Оряхово, където пенсионерът получи половин година пробация.
Бруталната сцена се е разиграла към 8.30 часа сутринта на 12 септември предходната година във врачанското село Софрониево. 64-годишният Н.В. се скарал грубо със собствен съселянин. В разгара на свадата дядката запалил лекия си автомобил „ Опел “ и тръгнал да гази съперника си, като го блъснал в единия крайник. След това спрял, слязъл от автомобил и го подгонил с нож по улицата, като крещял „ Ще ти е*а майката, ще те заколя, ела да ти светна тока! “.
За благополучие не се стигнало до директен конфликт. Изпратеният на мястото полицейски екип усмирил побойника и му направил проба с дрегер. Оказало се, че той бил под въздействие на алкохол - 1.50 промила. Регистрационните табели на автомобила са свалени, а разяреният водач бил арестуван в ареста.
За дейностите си Н.В. е наказан на 6 месеца пробация със наложителна регистрация по сегашен адрес, която да се извършва с явяване и сключване пред пробационен чиновник или несъмнено от него длъжностно лице с честота два пъти седмично. Пенсионерът ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на близо 300 лв.. Пострадалият от Н.В. може да предяви цивилен иск за неимуществени вреди.
Определението на магистратите има последствията на влезнала в действие присъда, дефинитивно е и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР