Пиян 20-годишен младеж потрошил 10 автомобила, климатик и кафемашина на

...
Пиян 20-годишен младеж потрошил 10 автомобила, климатик и кафемашина на
Коментари Харесай

Пиян потроши 10 коли, климатик и кафемашина в Чепеларе

Пиян 20-годишен юноша потрошил 10 автомобила, климатик и кафемашина на три улици през нощта против 20 януари в Чепеларе.
В неделя сутринта тъжби за вандалски дейности по колите си подават 45-годишен притежател на „ Фолкваген Голф “, който намира колата си със счупено ляво странично огледало за назад виждане.
30-годишен притежател на „ Дайхацу Фероза “ също се жалва за строшено странично огледало. Оплаквания за строшени странични огледала на „ Фиат Типо “ подава 71-годишен мъж, както и 35-годишен притежател на „ Опел Вектра “, 18-годишно момиче - притежател на БМВ, 34-годишен за „ Рено Клио “, 38-годишен за „ Ситроен Ксара Пикасо “, 50-годишен за „ Ленд Роувър “ и „ Мерцедес “.
Управителят на супермаркет от известна верига подал тъжба за строшен климатик на магазина. Собственичката на различен магазин има строшен екран на кафемашина.
Криминалистите разкрили кой е причинителят - 20-годишен юноша с букви К.Р., който е арестуван за 24 часа.
Предната вечер той пил алкохол в дома си, а след това отишъл на дискотека. Заедно с другар си тръгнали от нощното заведение и по пътя младежът се развинял, трошейки всичко, което му се изпречва на пътя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР