[pixabay.com] Социалните мрежи вече са навсякъде около нас и в

...
[pixabay.com] Социалните мрежи вече са навсякъде около нас и в
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[pixabay.com] Социалните мрежи към този момент са на всички места към нас и в нашето всекидневие отделяме часове в тях. Споделяме отзиви, мнения, фотоси и пътувания. Но постоянно би трябвало да знаем, че обществените мрежи са налични както за нашите другари, по този начин и за всеки, който желае да прегледа какво сме разгласили в околните няколко дни, седмици, даже години и може да го направи с едно натискане на мишката.

Голяма част от работодателите споделят, че ревизират постоянно кандидатстващите за дадена позиция в някоя от обществените мрежи. Отнема минути, само че в това време точно там мениджърите могат да видят какво съставлява един човек, от какво се интересува или по какъв начин прекарва свободното си време. Това може както да ви изиграе неприятна смешка, по този начин и да ви изкара с една крачка пред останалите претенденти. Но по какъв начин да използваме обществените мрежи, с цел да подсилим кандидатурата си за работа?

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Квалификацията и образованията, които са вписани в CV-то са значими, само че положителното усещане е може би още по-определящо. Не може да разчитате единствено и само на уменията и положителното показване на изявлението да ви завоюват работното място. Ако желаете да извършите положително усещане, би трябвало да се погрижите за добър цифров имидж. Като за начало може да потърсите какво излиза в Интернет против вашето име. Не е наложително инспекцията да е единствено посредством Гугъл – може и през други търсачки.

Контролът е извънредно значим. Всяка обществена мрежа има настройки за дискретност. Не ги омаловажавайте, а ги използвайте по предопределение. Погрижете се персоналните ви фотоси и прекарвания да не станат притежание на бъдещия ви шеф. Да, всеки има право да се забавлява и да прави каквото желае в свободното си време, само че това не трябва да става притежание на вашия предстоящ шеф. Същото се отнася и за отзиви и мнения по отношение на каквито и да било тематики.

Внимавайте какво публикувате в обществените мрежи. Не всички неща са подобаващи да бъдат видени от експертите по асортимент на компанията. Важно е да следите какви групи и хора харесвате и следвате.

Личният бранд и подборът на фрагменти по основни думи нямаха особена тежест в предишното, само че през днешния ден са две области, които въздействат на метода, по който работодатели и претенденти взаимодействат и поддържат връзка между тях. Обърнете внимание на вашето онлайн наличие. Недобре поддържаните профили в обществените мрежи не приказват добре за вас. За да привлечете внимание е хубаво да сте дейни и да публикувате наличие, което подхожда на търсения от вас имидж.

След като се погрижите за вашия цифров имидж, е време да потърсите и подобаваща за вас работа. За тази цел разгледайте настоящите разгласи на Karieri.bg.

Lufthansa Technik Sofia търси:
Авиомеханик

Българска народна банка търси:
ЮРИСКОНСУЛТ (по заместване) В ОТДЕЛ " ПРАВНО ОБСЛУЖВАНЕ "
ЕКСПЕРТ В ДИРЕКЦИЯ " РЕГИСТРИ "

KPMG търси:
Senior Accountant
Tax Graduates
Administrative Assistant
Tax Advisors

KINSTELLAR търси:
Corporate/M&A Associate in Sofia

" Еконт експрес " търси:
Бизнес пълководец

Банка ДСК търси:
EXPERT/SENIOR EXPERT
Главен Експерт към Дирекция " MIS " в Управление " Контролинг "

" Икономедиа " търси:
Front-end програмист
React Native програмист

" EVN България " търси:
Експерт, асортимент и развиване
Специалист Маркетинг
Офис управител (по заместване)

Expat Asset Management търси:
Мениджър за връзки с институционални инвеститори/ Relationship Manager Institutional Investors

Пр2 търси:
Комуникационен специалист

Chambre de commerce et d’industrie France – Bulgarie търси:
Responsable marketing, communication et relation avec les membres

Еконт търси:
Бранд мениджър
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР