Пицата е любима храна за малки и големи. Почти не

...
Пицата е любима храна за малки и големи. Почти не
Коментари Харесай

2 съставки, без които нито една пица няма да ухае божествено

Пицата е обичана храна за дребни и огромни. Почти не съществува човек, който да не преглъща нетърпеливо, усещайки аромата на току – що изпечена пица.
Това ядене не е нищо изключително, само че пък комбинацията сред фино и хрупкаво италианско тесто и обичани артикули, с които е гарнирано, ни трансформира в върли фенове на бързата храна.
Истината е, че през днешния ден съществуват какви ли не вариации на пица. Разпространяват се десетки, а даже и стотици предписания за пица без брашно, без глутен, без салам и каквото друго се сетите.

Ние обаче през днешния ден ще приказваме само за типичната, позната на всеки пица, която обичаме да подготвяме в домовете си.
Не става въпрос за тези съвременни кулинарни произведения, които имаме опция да похапваме в Италия.
Смятаме, че две са съставките, без които домашната закуска не би могла да ухае божествено. Кои са те обаче, занапред ще разберете.
Кои са съставките, които трансформират пицата в храна за душата
Кашкавал
Разбира се, че кашкавал. Какво друго би могло да е?! Независимо с какви артикули сте решили да гарнирате вашето създание в кухнята, в случай че кашкавалът е най-евтиният, предлаган в хранителния магазин, рискувате да неуспехите крайния резултат.

Много в значимо, когато приготвяте това ядене, да изберете най-качествения млечен артикул. Благодарение на неговите вкусови качества, ние поръсваме пицата с аромати, посоляваме я задоволително добре и я овкусяваме несравнимо.
 Тайната на съвършената италианска пица Тайната на съвършената италианска пица
Днес в Италия съществуват повече от 2000 разнообразни типа пици, само че " Маргарита " е една от най-популярните. Общото за всички тях е превъзход...
В никакъв случай не залагайте на растителен кашкавал. Колкото и да прилича същинския, той не може да подари на вкусовите ви рецептори тези маслено – млечни аромати, каквито носи само домашният кашкавал.
Чубрица
На италианците може и да им се стори необичайно, само че ние българите сме огромни фенове на тази фалшификация. С нея овкусяваме съвсем всяко ядене, в това число и пицата. Ароматната билка ни подтиква към това да похапваме парче след парче, тънещи в приятност.
Невъзможно е да бъде сменена с босилек или риган. Тя няма аналог и безчет пъти го е потвърдила това. Ако сте фенове на чубрицата, не се бойте да поръсите с нея пицата, приготвена вкъщи.
Крайният резултат ще бъде повече от свръхестествен, а цялото семейство с вкус ще унищожава кулинарния ви шедьовър!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР