Пицата е една от най-обичаните храни от всякакви хора по

...
Пицата е една от най-обичаните храни от всякакви хора по
Коментари Харесай

Когато пицата е с шокиращо висока цена

Пицата е една от най-обичаните храни от всевъзможни хора по всички географски ширини. Пицата е и една от най-популярните и наличните. Или най-малко по този начин си мислехме, тъй като се оказва, че не на всички места можем да си я позволим.
 Италия, Неапол, пица
Пържената пица, с която Неапол се гордее

Храна с история

Спечелилият голям брой награди италиански ресторант Pierchic в Дубай, ситуиран на частния пристан на хотел Madinat Jumeirah с аспект към блестящите тюркоазени води на Арабския залив, предлага пица Pierchic. Въпреки че този ресторант взема решение да добави към менюто си пица, тя сигурно не е по джоба на всеки.

Изисканата пица, която се предлага от няколко години, коства 180 хиляди $ . До 2019 година обаче са продадени единствено три пици, пишат от The Richest.

Съставките на първокласната пица са бели трюфели Алба от Италия и черни зимни трюфели от Франция. Шафран от Кашмир, гъши дроб от Гаскония и Франция и ирански бадеми . Според книгата с върховете на Гинес това е най-скъпата пица в света.

Главният готвач Абдел Мухамад Ал-Халаби е виновен за основаването на скъпото ядене. Първоначално е направена особено за кралското семейство на Дубай в новогодишната нощ. И въпреки всичко остава разполагаем в менюто на ресторанта за всеки, който желае да изкуши претенциозното си небце и може да си го разреши.
 Файна, пица, Буенос Айрес и необикновената добавка, която се употребява, с цел да се направи
Невероятно, само че факт - ето какво поставят на пицата в Буенос Айрес

Една необикновена добавка

Заедно с Pierchic Pizza, други ястия в менюто включват чилийски лаврак с пушен сладостен картоф и кралски рак от Аляска с хайвер и холандски сос. Каква е тяхната цена обаче, даже не смеем да си помислим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР